Ας αφήσουμε τα δήθεν & ας μιλήσουμε καθαρά

Ας αφήσουμε τα δήθεν & ας μιλήσουμε καθαρά

Πέρασαν οι εποχές που δουλευόμαστε μεταξύ μας μ’ εκείνο το ευρηματικό μα καθόλου αληθινό «χαλαρά», αδιαφορώντας για τα προβλήματα της καθημερινότητας, θεωρώντας πως για μια ζωή θα είχαμε στην «αυλή» μας την κότα με τα χρυσά αυγά!

Πλέον, κανείς δεν αισθάνεται σιγουριά για το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα, με πολλά σπιτικά ν’ αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα…

Η ακρίβειας έχει «γονατίσει» τους πάντες, μη βιαστείτε να πείτε “όχι όλους…”, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα να τρομάζει και μέρα με τη μέρα η ψυχολογία όλων μας, να οδεύει προς τα τάρταρα.

Ο κόσμος πεινάει και αυτό το μαρτυρούν οι 175.000 μαθητές που φοιτούν σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και λύκεια, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Διατροφή».

Οι γονείς δύσκολα πλέον τα βγάζουν πέρα, ακόμα και αυτοί που δουλεύουν και οι δύο, σπάνιο βέβαια στις ημέρες μας, με τις αυξήσεις να πολλαπλασιάζονται με τρελό ρυθμό και το κράτος ν’ αδυνατεί να ελέγξει αυτό το τσουνάμι!

Επιδόματα και επιδοτήσεις, δίνουν μια πρόσκαιρη λύση… δεν λύνουν όμως το πρόβλημα, όταν για δυο τρία κιλά φρούτα, ζαρζαβατικά και «πρασινάδα» δεν φτάνουν τα είκοσι ευρώ, όταν για γάλα, κρέας και ψαρικά, πρέπει να κάνεις οικογενειακό συμβούλιο για ν’ αποφασίσεις τι θα πάρεις…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35