Η Lamda Development παρουσιάζει τον συνολικό σχεδιασμό της μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό (video)

Η Lamda Development παρουσιάζει τον συνολικό σχεδιασμό της μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό (video)

Το πάρκο, το νέο παραλιακό μέτωπο, οι υποδομές κοινής ωφέλειας, οι αθλητικές και πολιτιστικές αναπτύξεις στα έργα της πρώτης πενταετίας.

Το όραμα και τον συνολικό σχεδιασμό για τη μεγάλη ανάπλαση στο Ελληνικό, αλλά και τα έργα που θα ολοκληρωθούν έως το 2025, παρουσίασε σήμερα η Lamda Development. Πρόκειται για την τρίτη διαδικτυακή παρουσίαση, της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το εμβληματικό αυτό έργο που θα μεταμορφώσει το παλαιό αεροδρόμιο σε μία πόλη του μέλλοντος και σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Απολαύστε την Διαδικτυακή Παρουσίαση του Masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό.

https://www.youtube.com/watch?v=U6o0EToUo-A

Διαβάστε τη συνέχεια:

https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/288696/h-lamda-development-paroysiazei-ton-synoliko-sxediasmo-tis-megalis-anaplasis-sto-elliniko?utm_medium=facebookads&utm_source=facebook&utm_campaign=[Emporiko_CNN][LamdaDevelopment][IndustrialServices][November2021][Traffic]&utm_content=[Emporiko_CNN][LamdaDevelopment][IndustrialServices][November2021][Traffic][FB][%232]&utm_term=[Emporiko_CNN][LamdaDevelopment][IndustrialServices][November2021][Traffic][FB][%232][9%2F11]&fbclid=IwAR2ttB1OkUAFouUIZzOqqrY6pljx6nlYOQFQGGCdp-Pw_KDyqqa-bsljpQ4#Echobox=1636456191

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35