Ζωδιακές προβλέψεις & ατασθαλίες!!! Έρχεται το ’21, για ν’ αλλάξουμε μυαλά…

Ζωδιακές προβλέψεις & ατασθαλίες!!! Έρχεται το ’21, για ν’ αλλάξουμε μυαλά…

Άντε να φύγει το 2020, μήπως κι αλλάξει η ζωή μας σκέφτεται όλος ο κόσμος, μιας και αυτή τη χρονιά, δοκιμαστήκαμε αρκετά, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Που θες, σε κοινωνικά, σε οικογενειακά, σε ψυχολογικά, σε αισθηματικά, σε ερωτικά και όπου δεν μπορείς να φανταστείς…

Από δω και πέρα λοιπόν, ο καθένας θέλει ν΄ ακούσει και να ζήσει τη ζωή του, λίγο διαφορετικά και φυσικά προς το καλύτερο.

Έτσι, καθίσαμε και μέσα από νέες τεχνικές αναζήτησης, όπως μπιριμπομαντεία, λιχουδομαντεία, χοληστερινομαντεία και καναπεδοφιλοσοφία, καταλήξαμε για το τι περιμένει κάθε ζώδιο, τη χρονιά που ετοιμάζεται να μπει στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα καταλάβετε αν πραγματικά το άλλο σας μισό είναι «λίρα» εκατό ή απομίμηση από κάτι που σας προκαλεί εκνευρισμό και μοιραία θα σας οδηγήσει στο χωρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κομμένα πια τα δανεικά» θα τραγουδήσετε αρκετές φορές, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε τι «φίδια» είχατε τόσα χρόνια κρυμμένα στα σκέλια σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να τον κάνεις», αυτόν ή αυτή που έχει επιλέξει η καρδιά σου, μιας και αυτή τη χρονιά τα άστρα και τα ζώδια, δεν θα σου φέρουν καθόλου εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τούτη τη χρονιά θα λειτουργήσεις ως «Εξοικονομώ», αν θες τα επόμενα χρόνια να ζήσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις και βρεθείς να διαβάζεις το «Άνεργος στη λήθη των φελλών», για να απαλύνεις τον πόνο σου!!!

ΛΕΩΝ

Δώστε προσοχή στην εμφάνισή σας, μιας και φέτος θα δεχθείτε πολλές προτάσεις. Από εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μέχρι και σε τηλεοπτικά πάνελ… Ομορφιές…

ΠΑΡΘΕΝΟ

Πόρτα ανοίγει πόρτα κλείνει για εσάς αυτή τη χρονιά και αν δεν έχετε το νου σας, κάποια θα σας έρθει στα μούτρα. Γι’ αυτό προσοχή στο τι κάνετε και στο τι λέτε. Να θυμάστε πως τα γραπτά μένουν. Μην υπογράψετε κάτι, αν δεν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα.

ΖΥΓΟΣ

«Άστους να λένε, άστους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν» και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Κόψτε τις ευγένειες και τις γαλιφιές και κλείστε οριστικά την πόρτα σε όσους έκαναν το λάθος να σας μετρήσουν λάθος. Μην αγχώνεστε, χαλαρώστε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε για μια ακόμα φορά το ίδιο λάθος και μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά, γιατί κάτι τέτοιο, θα σας κλείσει το σπίτι… Όσο λοιπόν και αν οι άλλοι αρχίσουν τις γλύκες και τα σχετικά, εσεις γι’ αυτό το χρόνο συνεχίστε το εξ’ αποστάσεως, αν θέτε να σωθείτε…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το περσινά ξινα σταφύλια, μήπως σας λέει κάτι; Αν όχι, θυμηθείτε πόσο πόνο σας χάρισε η χρονιά που έφυγε και πάρτε επιτέλους μια απόφαση. Ή θα είστε ο εαυτός σας και θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας ή για μια ακόμα χρονιά θα κυλιέστε στα πατώματα. Ούτε σαύρα να είσαστε δηλαδή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τσιγκουνεύεστε την αγάπη σας σε αυτούς που την αξίζουν. Ρίξτε νερό στο κρασί σας, θυμηθείτε πως κανείς δεν είναι τέλειος και κάντε μια νέα αρχή, όπως έκανε για παράδειγμα η Βίσση που έκανε ντουέτο με τη Βανδή…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα δικά σου μάτια μου φέτος, μιας και αυτή θα είναι η χρονιά σου. Τι θες; Ερωτικά; Σπαλιάρας… Οικονομικά; Στουρνάρας… Σεξουαλικά; Γκουσγκούνης… και αν θες και κοινωνικά, εκεί το σύμπαν θα υποκλιθεί στο μεγαλείο της ψυχής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι και τη ζωή σου σε σίριαλ θα σου ζητήσουν να κάνουν, αναγνωρίζοντας όλοι τα όσα έζησες τη χρονιά που πέρασε, δίχως διασκέδαση, Μύκονο και Κολωνάκι. Μπροστά σου έχεις μια χρονιά γεμάτη χρυσό. Ε, μην είσαι μοναχοφάης… δώσε και σε κανά φτωχό λίγα ψίχουλα.

Τώρα, το αν θα βγουν όλα αληθινά, ο χρόνος θα το δείξει. Εμείς πάντως, θα σας ευχηθούμε καλή χρονιά, με υγεία και σοφία.

Ευτυχισμένο το 2021

Η μεταλλαγμένη μαϊμού

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35