«Μην κοιτάτε πάνω», θα φάτε τα μούτρα σας

«Μην κοιτάτε πάνω», θα φάτε τα μούτρα σας

Μπορεί όλοι  να μιλούν για την ταινία του Ανταμ Μακ Κέι «Μην κοιτάτε πάνω» καθώς είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του Netflix, αν όμως αυτόν τον τίτλο τον μεταφέρεις «γατάκι» μου στην καθημερινότητα , τα έφαγες τα μούτρα σου!

Με την καραβάνα θα πηγαίνουμε από 1η Γενάρη να πάρουμε καφέ ή φαγητό (βλ. τύπου τάπερ) καθώς ακριβαίνει το ότι έχει σχέση με πακέτο. 10 λεπτά σου λένε για το πράσινο καπέλο.  Κι αν θες και καπάκι, συν ακόμα ένα 5αράκι.

Τέλος του Κουτσοφλέβαρου θα πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά αν τα ξεχάσεις… με μαύρο δάκρυ θα κλάψεις. Διπλό είναι το πρόστιμο, λες και μιλάμε για σπαθόσημο κι αν πριν χρόνια μιλούσαμε για τις ιστορίες της «Ο» και ηδονιζόμαστε, τώρα θ’ ακούμε «Όμικρον» και θα  κρυφοφτυνόμαστε τον κόρφο μας. Θερίζει ο κερατάς και έχει κόψει τα ύπατα σε πολλά έξυπνα παιδιά…

Το περιβάλλον εκδικείται και έτσι, αν δείτε κανά πρωί στον κήπο σας κανά λιοντάρι ή ιπποπόταμο μην τρομάξετε. Μαλλί θα… καταλαβαίνετε τώρα.

Στο κόκκινο οι χειμερινοί προορισμοί με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά να θυμάστε στο τέλος… παπάς θα τους διαβάσει. Η άνοδος των κρουσμάτων, θα μας αποτελειώσει.

Είδατε, τα νέα μέτρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για ταρζανιές. Κρατήστε πισινή και οπλιστείτε με δύναμη γατάκια μου.

Άντε βρε, με το καλό να μας έρθει το 2022, με αισιοδοξία, πάθος, αγάπη και έρωτα για τη ζωή.

 

Η μεταλλαγμένη μαϊμού 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35