Αποκάλυψη σοκ: Όταν τα ζώδια κάνουν «κοινωνικό τουρισμό». Τα υπέρ και τα κατά

Αποκάλυψη σοκ: Όταν τα ζώδια κάνουν «κοινωνικό τουρισμό». Τα υπέρ και τα κατά

Τα άστρα και τα ζώδια δεν θα σου είναι πια εμπόδια, αν ξέρεις ν’ αποφεύγεις τις κακοτοπιές και τις γαλιάντρες. Άκουσε καλά λοιπόν τι σε περιμένει σ’ αυτές τις διακοπές και κάνε τα κουμάντα σου, μιας και ο Κοινωνικός Τουρισμός, δεν μια συνήθεια που την βιώνεις κάθε χρόνο. Έχε το νου σου, μιας και η Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ), έχει μάτια παντού και τιμωρεί τους φαντασμένους και τους πυροβολημένους.

Κριός

Επειδή είναι κολλημένος με ένα μέρος, το πιο πιθανό είναι να σφαχτείτε, πριν καν ξεκινήσετε τις διακοπές! Αν τώρα, δεν έχετε κάνει ποτέ ξανά σχέση στη ζωή σας και είδατε πρώτη φορά χαρά στα… ακολουθήστε τον και καλό κουράγιο.

Ταύρος

Κρύψτε λεφτά σε εφεδρικές τσέπες και κρατήστε πισινή, καθώς στις διακοπές τους πιάνει μια μεγαλομανία. Αν τώρα, πάτε για πρώτη φορά διακοπές, δίπλα του θα αισθανθείτε «φίρμα». Αλλά είπαμε. Κρύψτε λεφτά, αν θέτε να πάρετε το πλοίο της επιστροφής.

Δίδυμος

Με τίποτα δεν θα ευχαριστηθεί, όσο και αν του κάνετε όλα τα χατίρια. Η μουρμούρα του δεν σταματά, με τίποτα… καθώς πιστεύει πως όλα τα καλά τελειώνουν νωρίς. Αν κοιμάται όμως νωρίς, έχετε την ευκαιρία της ζωής σας να πάτε να βγάλετε τα μάτια σας και να πιείτε στην υγεία του.

Καρκίνος

Σπίτι θα την βγάλετε και φέτος, καθώς με την καταστροφολογία του, θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας. Τουλάχιστον, θα σας μείνουν τα λεφτά για να πληρώσετε το αέριο του χειμώνα, καθώς η μοναξιά θα σας επισκεφτεί για τα καλά! 

Λέων

Να είστε έτοιμοι, για να ζήσετε V.I.P καταστάσεις δίπλα του, καθώς μιλάμε για τους απόλυτους σταρς. Βέβαια, αγκαλίτσες και χαδάκια ξεχάστε τα, μιας και το λιονταράκια δεν θέλουν να δίνουν αφορμές για σχόλια.

Παρθένος

Είστε οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου και το ξέρετε. Για σας ο μήνας θα έχει εννιά και ευρώ δεν θα χαλάσετε, γιατί ένας παρθένος ξέρει πώς να την βγάζει ασκητικά. Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν. 

Ζυγός

Όπου δεν έχεις φανταστεί θα σε πάει, αλλά να ξέρεις, δεν θα είστε μόνοι σας. Τον ζυγό τον τρομάζει η μοναξιά και γι’ αυτό κοιτάζει να περνάει καλά, ομαδικά.

Σκορπιός

Κάνε υπομονή και πες του ναι, σε ότι κι αν σου πει. Καλοκαίρι είναι, θα περάσει. Κι αν δεν ρίξετε κι έναν καυγά, τι νόημα έχει να λέτε ότι έχετε σχέση; Για δουλέψτε το λίγο…

Τοξότης

Φροντίστε να μην τον αφήσετε να σας πάρει τον αέρα, γιατί το χάσατε το παιχνίδι. Έχει το χάρισμα να ρίχνει δίχτυα, να στήνει βέργες και να κάνει ψαροντούφεκο κυνηγώντας το κάτι διαφορετικό. Γίνει τσιμπούρι, αν θες να μην τα βάψεις μαύρα κι αυτή το καλοκαίρι.  

Αιγόκερως

Βρε όπου και να πάτε, τίποτα δεν θα χαρείς μαζί του! Το γιατί, φυσικά είναι τα λεφτά. Αν γίνεις ο χορηγός του, υπάρχει μια ελπίδα να βγεις τη νύχτα έξω μαζί του, για να κατινιάσει τη ζωή των άλλων!!! 

Υδροχόος

Λάτρης την νυχτερινής ζωής, δεν λογαριάζει τίποτα και τα δίνει όλα. Προσοχή όμως, μη βγάλει και σένα στο κλαρί…

Ιχθύς

Ετοιμάσου να γνωρίσεις όλους τους φιλανθρωπικούς συλλόγους! Βλέπεις, η φιλανθρωπία είναι τρόπος ζωής και δύσκολα θα τον αποχωριστεί. Άρα, το μόνο που σου μένει, είναι να κάνεις κι εσύ κανά ψυχικό.

Ε και μην το ξεχνάτε: Το νου σας στις τσούχτρες και τους ματάκηδες ανεξαρτήτου φύλου!!!

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35