Τι λένε τα «ημερομήνια» για την πορεία των ομάδων της SUPER LEAGUE 1 για το 2022-2023 - Μεγάλες ανατροπές…

Τι λένε τα «ημερομήνια» για την πορεία των ομάδων της SUPER LEAGUE 1 για το 2022-2023 - Μεγάλες ανατροπές…

Οι άνθρωποι της υπαίθρου μας έχουν δείξει κατά καιρούς το πόσο αγαπάνε τη φύση και πόσο πιστεύουν σ’ αυτή. Έτσι, για χρόνια διατήρησαν και μετέφεραν από γενιά σε γενιά την πρακτική γνώση της μελέτης και πρόγνωσης του καιρού, εξετάζοντας με μεγάλη προσοχή τα σημάδια του «ουρανού», αποκρυπτογραφώντας τα μελλούμενα.

Έτσι, δεν άργησαν από το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, να καταλάβουν τι έχει να μας προσφέρει το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μέσα από το προφίλ της κάθε ομάδας, ξεχωριστά.

«Μόνο σούπα…» σου λένε δεν θα είναι, καθώς οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, θα είναι πολλές και σε κουλά παιχνίδια. Έτσι:

ΑΕΚ

Σε νέα εποχή μπαίνει η βασίλισσα, με νέο παλάτι και πολλούς παίχτες, αλλά δεν φαίνεται να ξεκόβει από τα λάθη του περιελθόντος. Καλό είναι βέβαια κάποιος να πει στον Ματίας πως ο «Τίγρης» συχνά αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

ΑΡΗΣ

Είναι μια ομάδα που με το καλημέρα θα είναι μέσα στην πεντάδα καθώς φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλά και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Το μόνο που μένει, είναι να το αποδείξει…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ένα δρόμο από «μετάξι» θέλει να διαβεί ο Αστέρας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το καταφέρει, αρκεί να κρατήσει χαρακτήρα και στο δεύτερο γύρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέα ομάδα με πείσμα που θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά κι αν δεν βάλει μόνη της «αυτογκόλ», φέτος θ’ αγαπηθεί πολύ…

ΒΟΛΟΣ

Αν δέσουν με το καλημέρα οι παίχτες και δεν δημιουργήσουν ένα πύργο της Βαβέλ… στ’ αποδυτήρια, θα γράψουν ιστορία.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Νέος άνεμος πνέει στην Κοκκινιά και οι προβλέψεις είναι δύσκολο να βγουν. Μακάρι να σταθεί στο ύψος του!!!

ΛΑΜΙΑ

Θέλει και όλα δείχνουν πως θα δυσκολέψει πολλούς φέτος η ομάδα του Φέστα. Αν δεν θέλετε να πηγαίνετε συνέχεια «κουβά», δώστε του ψήφο εμπιστοσύνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αν νομίζουν κάποιοι φέτος πως η ομάδα της Βοιωτίας θα τους κεράσει σουβλάκια, κάνουν μεγάλο λάθος. Το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον, λένε τα σημάδια…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ε, κάπου εδώ… το σερί τελειώνει! Ο «κορμοράνος» είναι δύσκολο να φτιάξει μέσα σε μια σεζόν ομάδα και ο πρόεδρος πρέπει να κοιτάξει και λίγο την ομάδα του στην Αγγλία, αλλά και τις νέες υποχρεώσεις του.

ΟΦΗ

Ο Νόμπλιας έχει σκοπό να κάνει την Κρήτη «Αγγλία» και θα το καταφέρει. Το κατέχει το τόπι και έχει τον τρόπο να βάλει τον ΟΦΗ στην 6αδα…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο «ξάδερφος» του Νίκου Καρβέλα, το έχει σκοπό φέτος να είναι πρωταγωνιστής και θα τα καταφέρει. Πιθανόν, με δίχως ούτε έναν Έλληνα στη σύνθεσή του και φέρνοντας την «εθνική» Σερβίας στη Λεωφόρο, πάει για το μεγάλο «μπαμ»!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Αναστασίου θέλει φέτος να δυσκολέψει πιο πολύ τους αντιπάλους του και με παίχτες μηχανάκια, θα κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις…

ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αστειεύεται και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Θέλει να είναι στην 3αδα και αν δεν γίνουν αλλαγές στα «γραφεία», θα τα καταφέρει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εδώ η ιστορία γράφεται αλλιώς και όλα δείχνουν πως και φέτος θα είναι παραγωγική ομάδα.

…καλό πρωτάθλημα λοιπόν και να θυμάστε πως οι εκπλήξεις δεν θα έχουν τελειωμό.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35