Το σχέδιο «Δήμητρα», ο Μήτσος και το νέο Survivor Ελλάδας!!!

Το σχέδιο «Δήμητρα», ο Μήτσος και το νέο Survivor Ελλάδας!!!

Τι είναι τούτα που διαβάζω σήμερα και κοντεύω να χάσω το μυαλό μου, Μήτσο μου;

Θα κλείσουν οι τράπεζες και θα κόψουνε νομίσματα Δήμητρα, λέει ο ένας… για να ξορκίσουμε το ευρώ, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι αν ξαναψηφίσουμε Μητσοτάκη φωνάζει ό άλλος και άντε εγώ τώρα να πειστώ, πως όλα αυτά είναι αληθινά!!!

Που είσαι ρε Μήτσο, καλέ μου γείτονα… να μου πεις τι θα κάνουμε. Πως θα την βγάλουμε καθαρή πριν τις εκλογές με τις ντομάτες στο 3,85 το κιλό και τ’ αγγούρια δέκα στο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ, με το ένα με το συμπάθιο να είναι στραβό!!!

Κι αν ο άγνωστος «Χ» όπως λένε κρίνει τις εκλογές, που είναι Μήτσο μου όσα μου έλεγες για «κοινωνικές επιταγές», νέες ελπιδοφόρες παραγωγές και ότι από κανένα σπίτι δεν θα λείπει ο μεζές; Αλήθεια, ποιο μεζέ εννοούσες;

Έρχεται μου λες το Μάη η κατ’ οίκον νοσηλεία, αλλά επίτρεψέ μου καλέ μου γείτονα, να διαβλέπω πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε κατ’ οίκον νηστεία διαρκείας… και τη χαμοκέλα απέναντι του μπαρμπα Λιά να την νοικιάζουν οι ξένοι για να βλέπουν πως θα είναι το νέο «Survivor Ελλάδας», δίχως ελιά και βασιλιά!!!

Έτσι, για να μην ελπίζουμε σε θαύματα της μιας βραδιάς, αφού και το Θεό τον περιφρονούμε, για να μη μας αποκαλούν οι προοδευτικοί «μπας κλας», χρεώνοντάς μας την ταμπέλα της μπασκλασαρίας…

(Το σκίτσο φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γεωργοπάλη και τον ευχαριστώ για την άδεια να το "φιλοξενίσω" στο άρθρο μου. Επίσης, στο https://georgopalis.com μπορείτε να δείτε και άλλες του δημιουργίες)

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35