Ντι ντι ε ντι ντι κι όπου μας βγάλει...

Ντι ντι ε ντι ντι κι όπου μας βγάλει...

Καλά, μη μου πείτε τώρα ότι εντυπωσιαστήκατε από τη χθεσινοβραδινή κουβεντούλα, γιατί θα σας μαλώσω!!!

Μασάμε καλέ τώρα εμείς οι μπαρουτοκαπνισμένοι από τα ήξεις αφήξεις των εκπροσώπων των κομμάτων, των κυρίων που έπαιζαν με τις λέξεις, δίχως στην ουσία να πάρουν θέσεις;

Σαν τις μελισσούλες τριγύριζαν ο ένας πάνω από το κεφάλι του άλλου και όσο οι δημοσιογράφοι είχαν τα «χέρια δεμένα», έριχναν και καμιά ματιά στο μόνιτορ, για να δουν αν είχε μπει κανά γκολ στο Μίλαν – Ίντερ!!!

Γιατί εμείς τι θα ψηφίσουμε το γνωρίζουμε από την ώρα που εμβολιαστήκαμε, αυτοί ζουν με αυταπάτες και νομίζουν πως ακόμα τρώμε κουτόχορτο… Αλλάξαμε πίστα αγαπούλες και τώρα καταναλώνουμε αλόη που εκτός των άλλων, είναι και διουρητική.

Έτσι, ο Κυριάκος ρητόρευε εκ του ασφαλούς με τις όποιες μονάδες έχει πιο πάνω από τους άλλους, ο Αλέξης έκανε τ’ αδύνατα δυνατά να εντυπωσιάσει και όσο ο Νικόλας έλεγε για τις παρακολουθήσεις, ο Γιάνης με το ένα «Ν»… φανταζότανε το τι θα γινότανε αν ήδη η Δημητρούλες είχαν στήσει χορό, με τον άλλο Κυριάκο να φέρνει μήνυμα από την Παναγιά, πως αν ο Δημήτρης με τα κόκκινα δεν ζητήσει να πάει το πρωτάθλημα στον Πειραιά… η επόμενη των εκλογών, θα είναι ένα νέο Βατερλώ!!!

Υπερβολές. Μια από τα ίδια θα είμαστε αν δεν το έχετε καταλάβει και θα βράζουμε στο ζουμί μας, μιας και το μπάνια του λαού δεν ξέρουμε αν θα γίνουν κατά Αγόγγυστο μεριά ή θα έχουμε ακόμα βαρυχειμωνιά…

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35