Μάρλον ή Μάλλον… και ο Σλούκας που πάει;

Μάρλον ή Μάλλον… και ο Σλούκας που πάει;

Δεν θα πρότεινα να παιχτεί σε στοίχημα, καθώς όλα είναι ρευστά, με τον κουβά να είναι πιο κοντά…

Πάντως, έτσι για την ιστορία, μην περιμένουμε και πολλά, καθώς όλα δείχνουν πως το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι το τριφύλλι θα το δώσει με τους υπάρχων παίχτες. Εκτός και αν ο Αλαφούζος, το δει Γιαννακόπουλος!!!

Και μιας και είπα Γιαννακόπουλος, ξέρει κανείς ο Σλούκας σε ποια ομάδα πάει;

Στην ΑΕΚ τώρα, καθώς εκτός προπόνησης έμεινε ο Γκατσίνοβιτς, με μπορώντας να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, την ίδια ώρα που οι «Ενωσίτες» διαψεύδουν τα μεταγραφικά σενάρια για τους κεντρικούς αμυντικούς της Βαγιαδολίδ, Ελ Γιαμίκ και Σάντσεθ.

Παίχτης του Άρης πλέον και με τη βούλα ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, Τζόναθαν Μενέντεζ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 έτη, ενώ στον ΠΑΟΚ, ο Εκόνγκ με το καλημέρα ζητάει τίτλους και τραβάει πάνω του όλα τα φλας.

Και πάμε στα γρήγορα να δούμε τι ετοιμάζουν οι υπόλοιπες ομάδες:

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο.

Η διοίκηση του Βόλου συνεχίζει την προσπάθεια της για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, όσο και αν μερικοί θεωρούν πως όλο αυτό είναι κίνηση εντυπωσιασμού!

Στη μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, μιας και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μπόχουμ

…αυτά προς το παρόν

Κάνε τάκλιν



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35