Στα σκουπίδια θα ψάχνουμε πλέον για φαγητό & για φάρμακα θα δίνουμε χρυσό!!!

Στα σκουπίδια θα ψάχνουμε πλέον για φαγητό & για φάρμακα θα δίνουμε χρυσό!!!

Κάποτε, αυτή την εικόνα την έβλεπες σε κινηματογραφικές ταινίες και σε μεμονωμένες περιπτώσεις ανά τον κόσμο! Πλέον, δεν θα μας προκαλέσει καθόλου έκπληξη, αν το δούμε στις γειτονιές μας ή ακόμα και στη δική μας την αυλή, από τη στιγμή που λαχανικά, γαλακτοκομικά και κρέας, έχουν φτάσει στο «Θεό».

Για ν’ αρρωστήσεις; Ούτε λόγος… Τα φάρμακα της γιατρειάς, πλησιάζουν την τιμή του χρυσού!

Από την Τρίτη τώρα, καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα, αυτό του καύσωνα, καθώς πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου θα καίει το κορμί και δυστυχώς… ξεχνάμε την παραλία. Εκεί θες μια περιουσία να δροσιστείς!

Κι αν δεν το έχουμε εμπεδώσει, σύντομα θα το αισθανθούμε έντονα στην καθημερινότητά μας, πως τίποτα δεν είναι όπως χθες…

Από τον πρωινό καφέ, από το μεσημεριανό, από τις στιγμές χαλάρωσης… μέχρι το έλα βράδυ και βάλε κανά ρεβίθι στο τσουκάλι. Πλέον οι πλούσιοι είναι από άλλον πλανήτη και οι φτωχοί, βράζουν στο ζουμί τους… την ίδια ώρα που ελπίζουν σ’ ένα θαύμα.

Όσο για το τίνος είναι η ώρα στις καρέκλες εξουσίας των κομμάτων, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που λίγο νομίζω μας απασχολεί τη δεδομένη στιγμή… 

Άντε βρε, καλό Σαββατοκύριακο και έχει ο Θεός για μας

Η μεταλλαγμένη μαϊμού

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35