5 ενδείξεις ότι τον αγαπάς ή απλώς έχεις κολλήσει μαζί του!!!


Πως ξεχωρίζεις ότι δεν σου παίζει παιχνίδια το μυαλό σου και ο εγωισμός σου;

Αλήθεια, πως γίνεται να είσαι σίγουρη ότι αγαπάς; Πως ξεχωρίζεις ότι δεν σου παίζει παιχνίδια το μυαλό σου και ο εγωισμός σου; Δες ποια είναι τα 5 χαρακτηριστικά που έχει κάποιος...


που αγαπάει, και βγάλε τα συμπεράσματά σου!


1. Το σ’ αγαπώ

To πρώτο και βασικότερο είναι ότι αγαπώ πραγματικά, όταν αγαπώ με ανιδιοτέλεια, δηλαδή αγαπώ για εκείνον και όχι για μένα. Το δικό του το καλό είναι πάνω από το δικό μου, η δική του ευτυχία είναι πάνω από τη δική μου. Αγαπώ πραγματικά, όταν δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά σκέφτομαι πρώτα από όλα εκείνον και μετά εμένα για να είμαστε και οι δύο μαζί καλά. Και φυσικά κάνω ότι μου περνάει από το χέρι για να ευδοκιμήσει η όλη φάση και να δέσει το γλυκό (υποχωρήσεις, υπομονή, επιμονή κ.ά.).

2. Όταν κάνεις ένα βήμα πίσω

Άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό, που δείχνει πότε κάποιος αγαπάει αληθινά, είναι οι υποχωρήσεις που προτίθεται να κάνει κάποιος, έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στο άτομό του, και να μην απομακρυνθεί από αυτό. Όταν δηλαδή βάζουμε τον εγωισμό μας σε δεύτερη μοίρα και βάζουμε και λίγο νερό στο κρασί μας.

3. Choices, Chances, Changes

You must make a choice to take a chance, or your life will never change. Δηλαδή, πόσο έτοιμοι είμαστε να κάνουμε αλλαγές, γνωρίζοντας ότι αυτό θα ικανοποιούσε το ταίρι μας και θα βοηθούσε τη σχέση μας. Αν είναι κόλλημα ή εγωισμός δεν πρόκειται να κάνεις ούτε υποχωρήσεις, ούτε αλλαγές, και σε καμία περίπτωση δεν θα κυνηγήσεις την αναδυόμενη ευκαιρία.

4. Μωρό μου sorry!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην πραγματική αγάπη, είναι το κατά πόσο μπορούμε να συγχωρούμε το άτομο που βρίσκεται απέναντί μας. Αν αγαπάμε πραγματικά θα συγχωρέσουμε. Αν είναι από εγωισμό ή οτιδήποτε άλλο, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Ίσως εκεί έρχεται ένα είδος αρνητικής επιβεβαίωσης, που μέχρι τότε απευχόμασταν να συμβεί. Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο…

5. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!

Τέλος, βασική ένδειξη για το αν αγαπάς, είναι πόσο υπομονή και κατανόηση μπορούμε να δείξουμε, ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις. Μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να κάνει κάποιον να υπομένει και να κατανοεί. Όχι απαραίτητα να συμβιβάζεται. Οι εγωισμοί και οι «δήθεν» σχέσεις ούτε υπομένουν, ούτε κανανοούν. Είναι απαιτητικές, εγωιστικές, πιεστικές και αυστηρές.


Σε τι συμπέρασμα καταλήγουμε λοιπόν; Βάζεις το δικό του καλό πάνω από το δικό σου ή γκρινιάζεις κάθε φορά που δεν γίνεται το χατήρι σου γιατί είναι κουρασμένος; Υποχωρείς καμιά φορά ή είσαι «ξεροκέφαλη»; Θα άλλαζες ποτέ κάτι από τον χαρακτήρα σου που τον ενοχλεί; Κάνεις υπομονή ή είσαι ευέξαπτη; Κοιτώντας τις 5 παραπάνω ενδείξεις και μελετώντας προσεχτικά τα πράγματα, βγάλε τα συμπέρασματά σου, και κρίνε αν όντως τον αγαπάς ή απλώς πρόκειται για έναν ενθουσιασμό, ένα πυροτέχνημα απλό, που από τη στιγμή που σκάσει, μόνο για λίγα δευτερόλεπτα ακόμη θα φωτίζει… (apospasma)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35