Τι δείχνει ο σωματότυπος για τη σεξουαλική σου ζωή!!!


Δεν έχεις ξαναδεί, παιδί μου τέτοιο σώμα…



Μικρά στήθια:

Έρευνες δείχνουν πως οι άντρες που προτιμούν γυναίκες με μικρά στήθη, έχουν οικονομική ευχέρεια, δεν ενδιαφέρονται να κάνουν οικογένεια και είναι λιγότερο σεξιστές σε σχέση με όσους προτιμούν γυναίκες με μεγάλο στήθος.
Όπως φαίνεται, τα μεγάλα στήθη θυμίζουν στους άντρες την μητρότητα, όπως κι αν το πάρεις αυτό.


Μακριά πόδια:

Όποιο κι αν είναι το φύλο σου, τα μακριά πόδια, ανεβάζουν τη λίμπιντο.

Ερευνητές σε πολωνικό πανεπιστήμιο αποκάλυψαν πως τα πόδια εκείνων που ήταν 5% πιο μακριά από το μέσο όρο, θεωρούνταν και πιο ελκυστικά. Ακόμα και τα αναψυκτικά/ ροφήματα που σερβίρονται σε ψηλά ποτήρια, θεωρούνται πιο υγιεινά από εκείνα που σερβίρονται σε κοντά. Πάντως, όσον αφορά τα πόδια, εκείνα που φαίνονταν 15% πιο ψηλά, δεν θεωρούνταν ελκυστικά πια.


Μεγάλο πέος

Έρευνα του PLOSOne πιστοποιεί πως οι άντρες που διαθέτουν πιο μεγάλο πέος, κινδυνεύουν να φάνε κέρατο από τις συντρόφους τους. Κάθε ένα εκατοστό παραπάνω στο πέος, αυξάνει τις πιθανότητες απιστίας σε ποσοστό 1,5%. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Οι γυναίκες με παρτενέρ πολύ προικισμένο, βίωναν μεγαλύτερο πόνο στο σεξ.


Σωματότυπος κλεψύδρα:

Ερευνητές έχουν αποδείξει ξανά και ξανά πως οι άντρες προτιμούν σεξουαλικά τις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα. Έχουν υπολογίσει μάλιστα πως η αναλογία μέση – γλουτών 0,7 ή η μέση να είναι στο 70% της περιφέρειας, είναι το ιδανικό σώμα.
Μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology έδειξε πως υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον τρόπο βαδίσματος και τον σωματότυπο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Έγινε μάλιστα σύνδεση του σώματος κλεψύδρας σε άντρες με ομοφυλοφιλικές τάσεις και σωληνοειδή σωματότυπο σε γυναίκες με λεσβιακές τάσεις, έρευνα η οποία ακόμα αμφισβητείται.


Οι μεγάλοι γλουτοί

Η ύπαρξη και μόνο της Μπιγιονσέ και της Jlo και των πλούσιων καμπύλων στους γλουτούς, αποδεικνύει πως οι γυναίκες με πλούσιους γλουτούς, είναι τυχερές. Έρευνα του πανεπιστημίου του Leeds, έδειξε πως οι γυναίκες με μεγάλους γλουτούς, είναι πιθανό να κάνουν περισσότερα one night stands.

Οι γυναίκες με γλουτούς μεγαλύτερους από 36 εκατοστά φαίνεται να έχουν περισσότερους ερωτικούς παρτενέρ και να κάνουν περισσότερο σεξ- ευκαιριακό ή μη- σε σχέση με γυναίκες που είχαν περιφέρεια που έφτανε τους 30 πόντους.


Και μπόντους: Ο δείκτης στα δάχτυλά του:

Η παλιά παροιμία πως τα μεγάλα δάχτυλα, φανερώνουν μεγάλο πέος, φαίνεται πως δεν είναι πέτα για πέρα αληθινή.

Σημασία φαίνεται πως το μήκος του δείκτη των ανδρών που αν είναι μικρότερος από το δάχτυλο της βέρας (παράμεσο) δείχνει ότι το πέος του άντρα αυτού είναι μεγάλο.
Άλλη έρευνα πάντως υποστηρίζει πως ο κοντός δείκτης σε σχέση με τον παράμεσο, είναι σημάδι ομοφυλοφιλίας ενώ στις λεσβίες, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο μήκος του δείκτη και του παράμεσου. Όλα αυτά βάσει των αντίστοιχων ερευνών… (verysorry)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35