Ζιγκολό, καυτά κορίτσια και Γούντι Άλεν: Νέο τρέιλερ για το «Fading Gigolo»


Ένα καινούργιο, ή όχι και τόσο καινούργιο τρέιλερ από το «Fading Gigolo», την ταινία του Τζον Τορτούρο που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Τορόντο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αν δε θυμάστε τις λεπτομέρειες...


στο φιλμ πρωταγωνιστεί μαζί με τον σκηνοθέτη ο ίδιος ο Γούντι Άλεν. Από αυτήν τη σκοπιά η ταινία έχει ιστορική σημασία, αφού ο αγαπημένος δημιουργός έχει περισσότερα από 20 χρόνια να εμφανιστεί σε ταινία που δε γράφει και δεν σκηνοθετεί ο ίδιος.


Το τρέιλερ, που διαθέτει κάποια νέα πλάνα, κοντά σε σκηνές που έχουμε δει στο τίζερ που κυκλοφόρησε πριν από την πρεμιέρα της ταινίας στο μεγάλο καναδικό φεστιβάλ έχει μια γουντιαλενική πνοή στο βαθμό που δύσκολα πιστεύει κανείς ότι ο μάγος της σινεφίλ ρομαντικής κομεντί απλώς εμφανιζόταν στο πλατό για να πει τις ατάκες του. Θυμίζουμε ότι η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την «επιχείρηση» που δυο φίλοι με οικονομικά προβλήματα ξεκινούν – και δεν είναι τίποτα λιγότερο από παροχή υπηρεσιών σε μοναχικές κυρίες της εβραϊκής κοινότητας.

Από τα πλάνα του τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλούς απολαυστικούς διαλόγους ανάμεσα στον βιβλιοπώλη Γούντι Άλεν και τον ανθοπώλη Τζον Τορτούρο που αντιστοίχως εξελίσσονται σε προαγωγό και συνοδό κυριών αντίστοιχα. Σάρον Στόουν και Σοφία Βεργκάρα οργανώνουν ένα καυτό ménage à trois με τον ζιγκολό, αλλά ο έρωτας μάλλον θα χτυπήσει την πόρτα όταν ο τελευταίος καταφέρει να αποσπάσει το χαμόγελο της θλιμμένης Βανέσα Παραντί. Όσο για τον Γούντι Άλεν – «Νταν», το μότο του «Be the best you can» του ταιριάζει γάντι... (e-go)




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35