Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο θέατρο Χυτήριο...


Το Χυτήριο είναι ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού που προσφέρει στον επισκέπτη προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το Χυτήριο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ δεκαετιών που πρόκειται να διοργανώσει και να φιλοξενήσει την άνοιξη, ξεκινά να δέχεται...


την υποβολή προτάσεων για δράσεις και θεάματα σχετικά με περασμένες δεκαετίες στους τομείς της λογοτεχνίας, της μουσικής, της φωτογραφίας, των εικαστικών, του χορού, του θεάτρου και του σινεμά. Η κάθε πρόταση θα πρέπει να έχει σαφή αναφορά σε μια συγκεκριμένη δεκαετία του περασμένου αιώνα ή ακόμη και σε συγκεκριμένη χρονιά και θα πρέπει να περιλαμβάνει μία λεπτομερή περιγραφή της προτεινόμενης δράσης καθώς και σχετικό υλικό/links.


Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι εγκαταστάσεις του Χυτηρίου περιλαμβάνουν ΘΕΑΤΡΟ (150 θέσεων), Cafe/Bar (στο οποίο πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας) και έναν κήπο διακοσμημένο με σκηνικά θεάτρου, όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ

Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)


τηλ.: 2103412313



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35