Ο Καζαμίας των 2014… αποκαλύψεων!!!


Ξημερώνει νέο έτος, αλλά το είχατε ποτέ σκεφτεί ότι θα ερχόταν μέρα που δεν θα θέλαμε να ξέρουμε τι πλέον θα συμβεί;

Και όμως αυτή η στιγμή έφτασε και αφού πρώτα μουντζώσουμε όλους εκείνους που υπέγραψαν την καταδίκη μας, καλούμαστε να πιαστούμε χέρι χέρι και τραγουδώντας  το «mamasita»...


να ρίξουμε μια γυροβολιά… με αυτά που το σύμπαν μας πληροφορεί, μέσα από τους καπνούς της μαριχουάνας που έχει πλέον απελευθερωθεί!



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Θρίαμβος! Το Ελληνικό κράτος ακολουθώντας τα πρότυπα της Αμερικής, επιστρέφει τις πινακίδες σε όσους τις κατέθεσαν στην εφορία, με τη μόνη δέσμευση η μπροστινή πινακίδα να αντικατασταθεί με την ανάγλυφη δικιά τους που θα γράφει «Liapis 4ever»…


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Το επίδομα της αιθαλομίχλης είναι πια γεγονός, με τον Τσίπρα να κρατάει την επιταγή στο χέρι και να πανηγυρίζει μπροστά στη Βουλή και να παίρνει πόζα για τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες! Η Ελλάδα με κυβερνητική απόφαση σταματάει να καίει κάθε είδος κούτσουρου!



ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μιχαλολιάκος αποφυλακίζεται και με το λάβαρο της επανάστασης κατεβαίνει στο Σύνταγμα με πλήθος κόσμου να τον ακολουθεί! Ο Σαμαράς ως πατριώτης και θέλοντας να «εκβιάσει» την κοινή γνώμη, βγάζει τα τανκς στους δρόμους… υποσχόμενος ότι η φετινή παρέλαση θα μείνει στην ιστορία ως «παρέλαση των ευχών»!!!


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Πάσχα Ελλήνων Πάσχα και ο Καραμαλής, αφήνοντας τον οβελία να ψήνεται, πηγαίνει στη Βουλή και προβάλει το κοστούμι του Προέδρου της Δημοκρατίας, με το Βενιζέλο να τον απειλεί ότι θα κάνει πραξικόπημα, αν δεν του δώσει κάτι να «παίζει»!


ΜΑΪΟΣ

Οι εκλογές αναβάλλονται επ’ αορίστου, καθώς Καραμαλής και Τσίπρας δίνουν τα χέρια για κοινή πορεία, με το ΚΚΕ όμως να κάνει λόγο για προσχεδιασμένο «πάρτυ» για δύο. Ο Σαμαράς αυτοεξορίζεται στη Μύκονο…



ΙΟΥΝΙΟΣ

Η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ και μέσα σε μια νύχτα η χώρα ξαναβρίσκει το φώς της… με κυβέρνηση προσωπικοτήτων! Εκατομμύρια τουρίστες κάνουν κρατήσεις, ώστε να μπορέσουν να επισκεφτούν τις φυλακές Κορυδαλλού για να δουν τους 300 της πρώην Βουλής, με το Λάκη Γαβαλά… να είσαι ο ξεναγός!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ

Το κούρεμα γίνεται το αγαπημένο «σπορ» του Έλληνα, που δεν διστάζει να πάει από μόνος του και να ζητήσει διακανονισμό τόσο γι’ αυτά που έφαγε, αλλά και γι’ αυτά που έχει να δώσει…


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η εκκλησία για να ρεφάρει με τη χασούρα του χειμώνα, βλέποντας ότι ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει σε θαύματα,  βάζει κάρτα εισόδου στους ναούς… με 20 ευρώ και 5 μυστήρια δώρο, για να συμμετέχεις ως κομπάρσος!!


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η σχολική χρονιά ξεκινά από το σπίτι μέσω Η/Υ, μετά και την απαγόρευση στους εκπαιδευτικούς, να μη διδάσκουν…



ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

«ΟΧΙ» θα λέγεται πλέον η Βουλή των Ελλήνων, καθώς θα λειτουργεί ως  καφετέρια το πρωί και πιάνο μπαρ το βράδυ… για να μαθαίνουν οι νέοι και να καμαρώνουν οι «επαναστάτες» του καναπέ!!!


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Μοναδικό! Το κράτος χαρίζει τα χρήματα σε όσους είχαν στοιχηματίσει ότι οι πολιτικοί γέρνουν και όχι τα υποβρύχια…

Απίστευτο! Με προεδρική απόφαση ο φόρος εστίασης κλειδώνει στο 3%, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους τη 17η και να φωνάζει «Ψωμί, γωνία, δημοκρατία»…


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Με το 4014 οι πρώην πολιτικοί που λαδώθηκαν «κατά λάθος» και «εν αγνοία» τους, θα κουρευτούν γουλί παραδειγματικά στο themall Athens…  και θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους, ως καλικάτζαροι!!!



…μια ευγενική προσφορά της Τρελοκαμπέρως, στους πιστούς της αυλής μας σε ένδειξη πίστης και σεβασμού!!! Χρόνια πολλά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35