«Ο Κυριακόπουλος της S&B καταστρέφει όλη την Γκιώνα»!!!


Καταγγελίες – σοκ από πολίτες και φορείς της Φωκίδας για την εξόρυξη βωξίτη στην Γκιώνα από την S&B του Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι των Δελφών και της Άμφισσας για το «οικολογικό έγκλημα» που, όπως αναφέρουν...


διαπράττει η εταιρεία S&B του Οδυσσέα Κυριακόπουλου στην περιοχή της Γκιώνας.


Σε μια επιστολή - κόλαφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών – και όχι μόνο - η δημοτική παράταξη «Πολίτες στο προσκήνιο», ο ορειβατικός σύλλογος Άμφισσας, καθώς και πολίτες του Δήμου Δελφών καταγγέλλουν ανοιχτά τη δράση της εταιρείας στην περιοχή τους.

Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι «το οικολογικό έγκλημα που συντελείται θα έχει ως αποτέλεσμα μελλοντική εκμετάλλευση και καταστροφή του περιβάλλοντος, που μάλιστα μεγάλα τμήματά του βρίσκονται εντός της προστατευμένης ζώνης ΝΑΤURA 2000 με μόνο σκοπό τεράστια κέρδη για την οικογένεια Κυριακόπουλου, τα οποία θα φορολογηθούν στο Λουξεμβούργο».


Οι φορείς και οι κάτοικοι στην επιστολή τους αφήνουν αιχμές για τη σιωπή που επιδεικνύουν πάνω στο θέμα οι τοπικές αρχές και σημειώνουν ότι «από την εξόρυξη δεν θα υπάρξει κανένα αντισταθμιστικό όφελος ούτε για την περιοχή ούτε και για το Δημόσιο, αλλά μόνος κερδισμένος θα είναι ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος και η S&B»… (newsbomb)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35