Έκανε έρωτα… συλλέγοντας post-it!!!


«Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και καθώς ο όγκος της δουλειάς ήταν τεράστιος, είχα αναγκαστεί να μείνω αρκετές ώρες παραπάνω στο γραφείο.

Είχα ενημερώσει τον Ιπποκράτη για την αλλαγή, κάτι που αυτομάτως σήμαινε ακύρωση της βραδινή εξόδου και αλλαγή σχεδίων...



Οφείλω να πω ότι το δέχθηκε ήπια, χωρίς να εκφράσει αγανάκτηση ή να εκδηλώσει εκνευρισμό όπως συνήθιζε σε παρόμοιες περιπτώσει. Το μόνο που μου είπε ήταν ότι θα με περίμενε στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση.

Γύρισα στο σπίτι λίγο πριν τα μεσάνυχτα και με το που άνοιξα την πόρτα, μια αύρα ερωτισμού και αισθησιασμού κάλυψε το κορμί μου.

Το μόνο φως που υπήρχε στο σπίτι ήταν τα φωτάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μια σειρά από post-it με τρυφερές λέξεις που οδηγούσαν στο μπάνιο, έχοντας στην αρχή τους ένα σημείωμα που έγραφε «Ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, περιμένει να σε χαλαρώσει».

Χαμογέλασα, πέταξα την τσάντα μου στο καθιστικό και βιαστικά έβγαλα τα ρούχα μου, ρίχνοντας κλεφτές ματιές, να δω που κρυβότανε.

Μη έχοντας και αρκετό κουράγιο, προσπέρασα επιφανειακά τα μηνύματα των post-it και μπήκα στο μπάνιο και χωρίς δεύτερη σκέψη στη μπανιέρα.

Αν και το νερό δεν ήταν τόσο ζεστό όσο θα έπρεπε, στάθηκε ικανό να μου χαλαρώσει το νευρικό σύστημα και να μου διώξει εν μέρει την κούραση της ημέρας.

Από το σαλόνι ακούστηκε μουσική και η φωνή του Ιπποκράτη που με καλούσε κοντά του, γυμνή και βρεγμένη όπως ήμουν.

Γνωρίζοντας τις προθέσεις του και την εμμονή του για άγριο σεξ, έκρινα σκόπιμο να φορέσω το μπουρνούζι μου και μετά να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του.

Τον βρήκα να κάθεται γονατιστός υπό το φως ενός κεριού στον τριθέσιο καναπέ που είχε σκεπάσει μ’ ένα σεντόνι, έχοντας δίπλα του τη σαμπανιέρα, με την αγαπημένη μου σαμπάνια και δυο ποτήρια.

Με νόημα με παρότρυνε να βγάλω το μπουρνούζι και να ξαπλώσω στον καναπέ, κάτι που έκανα καθώς το είχα ανάγκη.

Αυτός αφού σηκώθηκε και έβγαλε τις φόρμες που φορούσε, τη λευκή adidas που του είχα κάνει δώρο στη γιορτή του, ανέβηκε επάνω μου και καθώς ήμουν ξαπλωμένη μπρούμυτα, άρχισε να μου κάνει μασάζ.

Τα χέρια του γλιστρούσαν ερεθιστικά πάνω στο κορμί μου, ανάβοντας κόκκινο στον εγκέφαλο μου που απεγνωσμένα προσπαθούσε να κρατηθεί σε μια ισορροπία.

Ίσως για περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας χάιδευε όλες τις άκρες του κορμιού μου, μια με τα χέρια του και μια με τα χείλη του και τη γλώσσα του, προκαλώντας μου απανωτούς οργασμούς.



(απόσπασμα από το βιβλίο «ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» του Παύλου Ανδριά, που  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ, Χ. Τρικούπη 31, τηλ. 210-3300443)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35