Σε μοναστήρι ψάχνουν το κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής!!!


Ο εντοπισμός του κρυμμένου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, στο οποίο έχουν αναφερθεί αρκετοί μάρτυρες στις καταθέσεις τους για την υπόθεση, είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων για την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Στο ζήτημα έριξε φως ένας από τους μάρτυρες που έχουν...


ενταχθεί στο καθεστώς προστασίας, ο οποίος έδωσε στοιχεία για οπλοστάσιο ακόμη και σε μοναστήρι.


Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, που «καίει» βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ανέφερε πως υπήρξε στέλεχος της οργάνωσης στην Κορινθία από τον Ιούνιο του 2012, κατονομάζοντας δύο βουλευτές και έναν υπαρχηγό που είχαν την ευθύνη στην περιοχή.

Για τον ένα βουλευτή κατέθεσε πως έχει άγνωστο αριθμό πιστολιών. «Σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κρυμμένα όπλα και τρόφιμα. Έχω απόλυτη πεποίθηση ότι ο βουλευτής έχει απόλυτη γνώση για ό,τι γίνεται, ακόμα κι αν δεν δίνει ρητή εντολή για κάθε ενέργεια», κατέθεσε ο μάρτυρας.


Ο ίδιος ανέφερε πως γνωρίζει περιστατικά επιθέσεων σε λαθρομετανάστες στην Κόρινθο, συμπληρώνοντας «Δεν γνωρίζω αν υπήρχε σε κάθε περιστατικό ειδική εντολή, αλλά υπήρχε γενική κατεύθυνση «να τιμωρούνται οι λαθρομετανάστες». Το καλοκαίρι του 2012, στο λιμάνι της Κορίνθου έγινε επίθεση εναντίον μεταναστών. Στο σημείο υπήρχαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν, τίποτα αλλά γελούσαν». (iefimerida)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35