Λουκέτο στο θέατρο Βικτώρια... «Γελώντας άγρια»!!!


Μετά από δεκαοχτώ χρόνια, το θέατρο Βικτώρια βάζει λουκέτο. Σε ανακοίνωσή της η θεατρική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΟΔΥΣΣΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που εκμεταλλεύεται το Θέατρο Βικτώρια από το 1995, σημειώνει, ότι αδυνατεί...


να αντεπεξέλθει πλέον στις ολοένα αυξανόμενες, οικονομικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου αναστέλλει τη λειτουργία της και κλείνει οριστικά το θέατρο Βικτώρια, το οποίο ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης και ανέβασε μια σειρά έργων με ηθοποιούς, αποφοίτους της σχολής που φέρει το όνομά του.


Ο Δημήτρης Κομνηνός, σκηνοθέτης και διαχειριστής του θεάτρου τα τελευταία επτά χρόνια- ως διάδοχος του Γιώργου Θεοδοσιάδη - μιλά για «ένα δύσκολο κι αθόρυβο αγώνα» που έδωσε χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. «Όλες οι παραγωγές του θεάτρου χρηματοδοτήθηκαν από τα έσοδα των εισιτηρίων και δικούς μου πόρους αποκλειστικά. Θέλω να επισημάνω ότι, παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες της συνεχιζόμενης κρίσης που όλοι βιώνουμε, δεν αφήνω πίσω μου ούτε ένα ευρώ χρέος, ούτε έναν απλήρωτο λογαριασμό», καταλήγει. Η αυλαία θα πέσει οριστικά στις 31 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το ανέβασμα του έργου «Γελώντας άγρια».


Το θέατρο Βικτώρια αφήνει ως παρακαταθήκη ένα πλούσιο ρεπερτόριο 20 και πλέον παραστάσεων... (blog)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35