Δωρεάν διακοπές... για όσους τολμούν


Δωρεάν διακοπές ή διακοπές με το χαμηλότερο κόστος. Έξυπνες λύσεις για φθηνά ταξίδια στην εποχή της κρίσης. Αφιερωμένο σε όλους τους περιηγητές, σ’ αυτούς που προσαρμόζονται στο καινούργιο, που παραμένουν εραστές...


της απόδρασης, της αναζήτησης,της περιπέτειας. Στο ταξίδι την μοναδική «τέχνη που μας ανοίγει τα μάτια», στην προσμονή της αναχώρησης.


Διακοπές για ζευγάρια και single “open mind”

Διακοπές για ζευγάρια ή single αλλά “open mind”. Ταξιδιώτες ιδιαίτεροι που απελευθερώνονται στις διακοπές πετώντας απλά τα ρούχα τους κάνοντας γυμνισμό ή ξεσαλώνουν κυριολεκτικά συνδυάζοντας  ζεστές μέρες και καυτές νύχτες. Τα ξενοδοχεία του είδους ανά τον κόσμο προσφέρουν πακέτα 2ήμερης διαμονής από 70€ έως και όπου μπορεί να φτάσει η τσέπη και η φαντασία σας. Χωρίς ρούχα, δεσμεύσεις και ενοχές σε αυτά τα ταξίδια και τους προορισμούς όλα επιτρέπονται.

Δραστηριότητες χωρίς ταμπού όπως ξέφρενα ολονύχτια πάρτι σε σουίτες ή πισίνες που οδηγούν σε ανταλλαγή συντρόφων, σεξουαλικές περιπέτειες, καινούργιες γνωριμίες, μπάνιο σε γαλαζοπράσινα νερά γυμνοί.  Αν εξιτάραμε τις φαντασιώσεις σας αναζητήστε προσφορές σε πτήσεις και καταλύματα και ταξιδέψτε…απελευθερωμένα στην γειτονιά μας ή και πιο μακριά.


Δείτε τους προορισμούς εδώ(parapolitika)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35