Την έριξε από το μπαλκόνι… γιατί την έπιασε με σκύλο!!!


Την έριξε στο κενό γιατί την έπιασε με το σκύλο! Απίστευτο αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Γκότση στην Πάτρα, προκαλώντας πραγματικό πανικό σε γείτονες και περαστικούς. Όλα αυτά όταν ένα ζευγάρια διαπληκτιζόταν άγρια...


στο μπαλκόνι, ενώ μάλιστα η γυναίκα ήταν… μισόγυμνη από την μέση και πάνω, και κατά τη διάρκεια του τσακωμού η γυναίκα έπεσε στο κενό!


Σώθηκε όμως ως εκ θαύματος καθώς το διαμέρισμά της βρίσκεται στον ημιώροφο και ως εκ τούτου το ύψος δεν ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Παρ’ όλα αυτά, στο σημείο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ενώ ο άνδρας κατέβηκε γρήγορα κάτω και αφού διαπίστωσε πως η σύντροφός του δεν διέτρεχε κίνδυνο, την ανέβασε ξανά στο σπίτι.

Πέρα όμως από το παρ’ ολίγο τραγικό περιστατικό εκείνο που προκάλεσε πολλές συζητήσεις ήταν… ο λόγος του διαπληκτισμού. Διότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να λογομαχεί πολλή ώρα πιο πριν και από τους διαλόγους που ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά είχε γίνει γνωστή η αιτία, που ομολογουμένως σόκαρε άπαντες τους αυτόπτες μάρτυρες. Κι αυτό διότι η 50χρονη, περίπου, γυναίκα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τον μόλις 37 ετών σύντροφό της ενώ πραγματοποιούσε ερωτικά «παιγνίδια» με το κατοικίδιο σκύλο της!


Ο άνδρας μπήκε αιφνιδιαστικά στο σπίτι και μόλις αντίκρισε το θέαμα έγινε έξω φρενών κι έτσι άρχισε ο άγριος καυγάς μεταξύ τους, που εξελίχθηκε στο μπαλκόνι με την προαναφερόμενη συνέχεια. Βέβαια αφού αποφεύχθηκε το μοιραίο και το ζευγάρι ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμα, οι γείτονες δεν έδωσαν καμία συνέχεια… (dete, lyste)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35