Supermarket ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο!!!


Τα supermarket κλείνουν στις 9 το βράδυ και στις οκτώ το βράδυ τα Σάββατα. Τις Κυριακές, παραμένουν κλειστά. Εκτός από ένα: αυτό θα λειτουργεί στα Βριλήσσια, στο...


χώρο πρατηρίου καυσίμων. Ποιο θα είναι το ωράριό του; 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.


Ανακοινώθηκε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία ανάμεσα στην αλυσίδα supermarketΑΒ Βασιλόπουλος και την Coral ΑΕ την εταιρεία, δικαιούχο των σημάτων Shell στην Ελλάδα. Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι το κατάστημα ΑΒ Shop & Go το πρώτο της αλυσίδας που λειτουργεί μέσα στο πρατήριο καυσίμων Shell στα Βριλήσσια (μπορείτε να το δείτε στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως 14 & Μητρόπουλου).
Τι αναφέρει η ανακοίνωση; Το νέο πιλοτικό κατάστημα διαθέτει σε χώρο 85 τμ περισσότερους από 1.000 κωδικούς διαφόρων κατηγοριών, αλλά και προϊόντα καπνού, καφέ, λιπαντικά αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας και αξεσουάρ για τους αυτοκινητιστές. «Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα καθιστώντας το πρατήριο καυσίμων Shell το μέρος όπου μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του σπιτιού μας», ανέφερε ο Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral AE. «Είναι στις στρατηγικές μας προτεραιότητες να εξυπηρετούμε τον πελάτη, ακολουθώντας τον ρυθμό της ζωής του», τόνισε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος.


Να λοιπόν ένα παράθυρο για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Το ότι το κατάστημα είναι αυτή τη στιγμή μόνο ένα δεν λέει τίποτα. Σύντομα θα αναπτυχθούν κι άλλα ενώ αν το μοντέλο επιτύχει θα υπάρξουν και άλλες αλυσίδες supermarketοι οποίες θα μπουν στη διαδικασία να συνεργαστούν με άλλες αλυσίδες πρατηρίων καυσίμων για να αναπτύξουν αντίστοιχα καταστήματα. Θα αλλάξει αυτή η συμφωνία τον χάρτη; Θα πληγούν (κι άλλο) τα παντοπωλεία της γειτονίας τα οποία χρησιμοποιούσαν ως συγκριτικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι παρέμεναν ανοικτά μέχρι αργά; Θα αφήνει ο οδηγός το αυτοκίνητό του στην άκρη για να ψωνίσει γάλα και καφέ; Θα είναι ακριβότερα τα προϊόντα σε αυτά τα καταστήματα σε σχέση με τα μεγάλα supermarketή τα παντοπωλεία της γειτονιάς; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα κρίνουν το τι θα γίνει στην αγορά από εδώ και στο εξής... (planet)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35