Διώχνουν με άδεια τους νεοσύλλεκτους για να γλιτώσουν το συσσίτιο!!!


Πρωτοφανή φαινόμενα εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς συνήθειες και σταθερές χρόνων δείχνουν να ανατρέπονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Το «μάρμαρο» δείχνουν να πληρώνουν...


ακόμα και οι ίδιοι οι στρατιώτες αφού παρατηρούνται ελλείψεις στην σίτιση, την ένδυση και την υπόδηση των Ελλήνων στρατιωτών.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» σημαντικές είναι οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων όσον αφορά την ένδυση των στρατιωτών. Μάλιστα στις δύο τελευταίες σειρές κατάταξης (ΕΣΣΟ) δεν χορηγήθηκαν τα ειδικά τζάκετ και πουλόβερ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται προβληματισμός ενόψη χειμώνα. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες καθυστερήσεις οφείλονται στην καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στους διαγωνισμούς του υπουργείου Ανάπτυξης.


Παράλληλα, τα νέα ήθη αφορούν τις άδειες των στρατιωτών που μέχρι πρότινος δεν προβλέπονταν να δίνονται πριν από την ορκωμοσία τους. Πλέον οι νεοσύλλεκτοι απολαμβάνουν έξοδο και άδεια με σκοπό τον περιορισμό του συσσιτίου για πολλούς στρατιώτες. Το Γενικό Επιτελείο δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, όμως πηγές από τα κέντρα εκπαιδεύσεως αναφέρουν ότι το δεύτερο Σαββατοκύριακο δίνονται κανονικά άδειες στους νεοσύλλεκτους... (koolnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35