«Δολοφονούν» τα ιερά σύμβολα του κινηματογράφου μας!!!


Με θλίψη αντιμετώπισε η κοινή γνώμη τα νέα για την έξωση που υπέστη ο σεμνός και καταξιωμένος ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν. Ενας άνθρωπος που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και τους λάτρεις του ελληνικού σινεμά και ψυχαγώγησε γενιές ολόκληρες με τους ρόλους που ενσάρκωσε στα ραδιοφωνικά θεατρικά έργα πετάχτηκε έξω από το σπίτι του...



Ενας συνεπής επαγγελματίας αντιμετώπισε τέτοιο οικονομικό πρόβλημα, ώστε δεν ήταν σε θέση ούτε να πληρώσει τα ενοίκια στους ιδιοκτήτες της οικίας στην Πεύκη, όπου έμενε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη σύζυγό του, την κόρη του αξέχαστου Κώστα Χατζηχρήστου.


 Η βία, η ταραχή και η πίκρα της έξωσης οδήγησαν τον κ. Φυσσούν στο νοσοκομείο. Μια ιστορία της καθημερινότητας, μια σκληρή «συνήθεια» της μνημονιακής εποχής μας, που συγκίνησε το πανελλήνιο όχι μόνο επειδή το πρόσωπο του κ. Φυσσούν είναι αγαπητό, αλλά διότι θυμίζει πολλά «οικεία κακά». Στη θέση του πρωταγωνιστή βρίσκονται -και δυστυχώς αναμένεται να βρεθούν- εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τούτης της βασανισμένης πατρίδας... (dimokratianews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35