Ο «Έλληνας» που έγινε ταινία!!!


Το ελληνικό εμπορικό δαιμόνιο έχει αναγκάσει κατά καιρούς τους πάντες να υποκλιθούν εμπρός του. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Ευγένιου Βλαχάκη(Van Vlahakis). Έφυγε από την Ελλάδα για να γίνει γιατρός, βρέθηκε σερβιτόρος και έγινε ένας...


από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στο Σικάγο των Η.Π.Α.


Η ταινία με τίτλο «A Green Story», έκανε πρεμιέρα στις 24 Μαΐου στις αίθουσες της Νέας Υόρκης ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 18 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Ελλάδα.

Ο Ευγένιος Βλαχάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Το 1953 και σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να πάει στην Αμερική προκειμένου να σπουδάσει ιατρική. Τελικά όμως, βρέθηκε να σπουδάζει χημεία, ενώ παράλληλα δούλευε ως σερβιτόρος για να καλύπτει τα έξοδά του.

Για 10 χρόνια εργαζόταν ως χημικός στον τομέα της έρευνας. Το 1967 απολύθηκε και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση κοντά στην πόλη του Σικάγο. Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην αρχή παρήγαγε καλλυντικά, λοσιόν και σαμπουάν και στην συνέχεια καθαριστικά προϊόντα, τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση.

Σήμερα, διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικολογικών καθαριστικών, την «Earth Friendly» με 5 εργοστάσια σε ΗΠΑ και Καναδά και με περισσότερους από 300 εργαζομένους, ενώ τα έσοδά του ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Τα προϊόντα του διατίθενται αποκλειστικά σε πράσινα μαγαζιά και εξάγονται σε Καναδά, Αμερική, Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ταϊβάν και Ιαπωνία… (pygmi)




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35