Πλατεία Ταξίμ θέλει να κάνει την ΕΡΤ ο Τσίπρας!!!


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ προβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την ερχόμενη Δευτέρα ενώ ο ιστότοπος του ΣΥΡΙΖΑ Left.gr ζητάει να γίνει η ΕΡΤ Πλατεία Ταξίμ, κάνοντας αναφορά...


στην εξέγερση της Τουρκίας εναντίον του Ερντογάν.


Γράφει το Left.gr

«Το left, φυσικά, ήταν από νωρίς στο κτίριο της ΕΡΤ την Τετάρτη 12/6. Ο κόσμος ήταν πολύς παρά τον συννεφιασμένο καιρό που κάθε τόσο ξεσπούσε σε δυνατές μπόρες. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος επέμενε, παρέμενε εκεί, μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Γιατί, αυτός ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, καταλαβαίνουν πλέον, ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τα πάντα στο ιδιωτικό κεφάλαιο, να πετάξει στους πέντε δρόμους κάθε εργαζόμενο που θα σταθεί απέναντί της. Αδίστακτα, οι καλοθρεμμένοι μανδαρίνοι των βορείων προαστίων που ηγούνται της ακροδεξιάς κυβέρνησης (που αρκετοί δεν γνώρισαν ποτέ στη ζωή τους τι σημαίνει, έστω, εργασία) στέλνουν στην ανεργία χιλιάδες οικογενειάρχες.

Αύριο θα είναι η σειρά μας, η σειρά του καθένα μας. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια: αυτό το καταλαβαίνει η πλειοψηφία των εργαζόμενων κι γι' αυτό η συγκλονιστική συμπαράσταση στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ»... (parapolitika)


...άρα όποιος κατέβει τη Δευτέρα στο Σύνταγμα, αυτομάτως βαφτίζεται ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!!! Ωραία πράγματα...



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35