28 γυναίκες με μαστεκτομή φωτογραφίζονται…


Το ζήτημα του καρκίνου του στήθους είναι σίγουρα ένα θέμα που αγγίζει όλους τους ανθρώπους.

Πόσο όμως μπορεί να μετατραπεί σε ένα δημόσιο θέμα και πόσες γυναίκες θα μπορούσαν να δείξουν το απόλυτο ταμπού...


το χειρουργημένο στήθος τους;


Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη νόσο και έχουν επιβιώσει, βγαίνουν μπροστά και τολμούν να δείξουν πως έχουν νοσήσει.

Μέσα από ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό project 28 γυναίκες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνές, δείχνοντας τα σημάδια τους.


Ονομάζεται Scar Project, «το πρότζεκτ του σημαδιού» δηλαδή, και ο φωτογράφος David Jay, αποδεικνύει ότι η ομορφιά και η δύναμη κρύβονται μέσα σε αυτούς που έχουν νικήσει και αυτούς που κουβαλούν τα σημάδια τους με περηφάνια.

Οι γυναίκες που φωτογραφήθηκαν είναι από 25 έως και 55 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το πρότζεκτ είναι αφιερωμένο στις περισσότερες από 10.000 γυναίκες κάτω των 40 που νοσούν κάθε χρόνο, να κάνει τις γυναίκες αυτές να νιώσουν δυνατές και περήφανες και στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την ασθένεια του καρκίνου του μαστού.


Θαυμάστε τις γυναίκες που είτε με δάκρυα στα μάτια, είτε με χαμόγελο, μας κοιτούν κατάματα και μας δείχνουν πως είναι περήφανες για τα σημάδια τους... (protothema, thesstoday)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35