Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου στα Ελληνικά…



Με μια σύντομη ανακοίνωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη γνωστοποιεί ότι  το «My Greek Drama» της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά...



Το αυτοβιογραφικό σύγγραμμα της Γ. Αγγελοπούλου, ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του στα αγγλικά, πυροδότησε έντονες συζητήσεις, ενώ έφτασε μέχρι και το Νο.5 του καταλόγου με τα ευπώλητα του διαδικτυακού βιβλιοπωλείου Amazon.
Η ελληνική έκδοση του «My Greek Drama» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αποτελεί μια απλή μετάφραση του αγγλικού κειμένου. 
Το βιβλίο θα υποστεί διασκευή και αναμένεται να εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της Ολυμπιακής περιπέτειας του 2004, όπως το έζησε η Γ. Αγγελοπούλου. 


Φυσικά, οι αποκαλύψεις με τη σκληρή και άφοβη γλώσσα της συγγραφέως, οι ευθείες βολές κατά συγκεκριμένων πολιτικών παραγόντων, όπως οι κ.κ. Σημίτης, Πάγκαλος, Χριστοδουλάκης, Παπανδρέου, Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη κ.ά. θα εξακολουθήσουν να αποτελούν το κυρίως πιάτο του «My Greek Drama» -το οποίο, υπό μίαν έννοια, τρώγεται κρύο… (protothema- fimotro)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35