Η σταφιδιασμένη Στάη και ο Δένδιας με το «πι»!!!



Ουι! Μπεμπεκίζουσα εξηντάρα είπε η Χρυσή Αυγή τη Στάη και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου. Τσίτα το δέρμα, στο πάτωμα οι βλεφαρίδες και εκεί που λές που θα πάει θα ανασάνει...


ήρθαν και τα υπόλοιπα! Κυράτσα, κοτούλα, μέχρι και σταφυδιασμένη την είπε, για να κλείσει με το «βόθρος παραπληροφόρησης» για να δέσει η μαρέγκα αφού η κυρία δεν ασκεί δημοσιογραφία κατά τα λεγομενά της, αλλά κάνει πλεξούδες τα... μαλλάκια της!!!



Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε σύσκεψη κορυφής, ώστε να δοθεί μια λύση και να αποκατασταθεί η φήμη της και το όνομά της... με την ΕΡΤ να κατεβαίνει στους δρόμους ως ένδειξη συμπαράστασης, όσο και αν ο Σίμος το παίζει κινέζος και μας λέει ότι όλα έγιναν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο... και τις ξανθιές!!!


Ο Τραγάκης θα πει στους βουλευτές ποιός θα πάρει άδεια να κουβαλάει μαζί του όπλο, γκασμά ή θα καβαλήσει το καλάμι, για να πάει ελεύθερα στα γενέθλια του Αντωνάκη που σήμερα γιορτάζει και η γυναίκα του δεν έχει λεφτά πάρτυ να του κάνει...


Ευχάριστα τα νέα για μισθωτούς και για συνταξιούχους, αφού από του χρόνου δεν θα κάνουν φορολογικές δηλώσεις! Το κράτος φρόντισε να τους απαλλάξει  από αυτό το βραχνά καθώς θα τους τα παίρνει προκαταβολικά, με κολπάκια και χαπάκια διεγερτικά... που θα προκαλούν λήθη και απεριόριστη χαρά!!!


Ο Δένδριας όμως δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος διότι τον πήρε στο κυνήγι ο Λαγός που του είπε ότι δεν είναι ικανός για το πόστο αυτό! Τον είπε «κοκοράκι» που βγάζει ομολίες σε ΚΑΠΗ εκεί που εύκολα μπορεί να βρεί ποιός πήρε απο το διπλανό του το «πι»!!!


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35