Παρελθόν το περιοδικό "4 Τροχοί"!!!



Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του περιοδικού «4 Τροχοί» που εδώ και δεκαετίες αποτελεί ένα από τα κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου στην Ελλάδα...



Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. των «Τεχνικών Εκδόσεων» στο Χρηματιστήριο Αθηνών αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ», στη συνεδρίαση της από 10 Απριλίου 2013, εξέτασε τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση των εργασιών της εταιρείας. Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά. Το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε».


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του «Autobusiness» κάποιος εισαγωγέας ο οποίος αποτελεί το βασικό οικονομικό στήριγμα του περιοδικού για 10ετίες «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης πως μπορεί να κλείσει το περιοδικό καθώς έχει προεξοφλήσει το ετήσιο διαφημιστικό πρόγραμμα του 2013!!! (hellaspress)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35