Oι εντιμότατοι φίλοι του... Πρετεντέ!!!



…την τιμητική του έχει ο «σοφός των 8» χθες και σήμερα στην αυλή μας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του. Και αυτό γιατί…


Μας δίνετε η ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοδουλεμένο είναι το «παρεάκι» που μας κυβερνάει. Όλοι τους ήταν εκεί να χειροκροτήσουν το «σοφό»!!!

Η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα έδωσαν ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης στη Μεγάλη Βρετάνια για να τιμήσουν τον ΜEGAλο αβανταδόρο τους που παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Ο ψυχρός εμφύλιος».


Και ποιος δεν ήταν εκεί… από τον Στουρνάρα και τον Μητσοτάκη μέχρι τον Κουβέλη και τη Δαμανάκη. Όλος ο άνθος του πολιτικού υπόκοσμου…



Ν. Μπακογιάννη Γ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Παπαθανασίου, Ν. Δένδιας, Μ. Βορίδης, Κ. Χατζηδάκης, Α. Ψυχάρης, Φ. Πάλλη-Πετραλιά, Ζ. Μακρή, Μ. Ανδρουλάκης, Μ. Χρυσοχοίδης, Α. Λοβέρδος, Π. Κουκουλόπουλος, Χ. Πρωτόπαππας, Φ. Σαχινίδης, Κ. Λαλιώτης, Μ. Ρεπούση, Σ. Λυκούδης, Άννα Νταλάρα, Π. Παναγιώτου, Α. Λυκουρέζος, Ν. Καραμούζης… ήταν μερικοί από τους επίτιμους καλεσμένους.  Πραγματική εθνική Ελλάδος  ταγματασφαλιτών. 


Γαμώ την κατάντια μας. Αυτοί να κυκλοφορούν ανενόχλητοι κι εμείς κλεισμένοι στα σπίτια μας περιμένοντας κάθε Παναγόπουλο να αποφασίσει πότε θα βολτάρουμε για ακόμη μια φορά μεγεθύνοντας την ξεφτίλα μας… (anarhogatoulis)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35