Ασφαλή περιήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο εξασφαλίζουν τα Cyberkids...



Το διαδίκτυο ανοίγει νέους ορίζοντες στα παιδιά, ωστόσο το πλήθος πληροφοριών που παρέχει τα αφήνει εκτεθειμένα και σε αμέτρητους κινδύνους που...


δεν είναι πάντα εύκολο για τους γονείς να ελέγξουν. Τη λύση έρχεται να δώσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που με την υποστήριξη της Wind δημιούργησε το CyberKids.


Πρόκειται για μία διασκεδαστική και εκπαιδευτική ιστοσελίδα για μικρούς και μεγάλους η οποία παρέχει συμβουλές στα παιδιά αλλά και στους γονείς για το πώς να χρησιμοποιούν σωστά το διαδίκτυο, ώστε να μην εκτίθενται σε τυχόν κινδύνους.

Η αρχική σελίδα προσφέρει 3 κατηγορίες: για παιδιά έως 8 ετών, για παιδιά από 8-12 ετών και για τους γονείς. Οι δύο πρώτες κατηγορίες προσφέρουν στα παιδιά συμβουλές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες ανάλογες της ηλικίας τους, ενώ στην τρίτη κατηγορία υπάρχουν συμβουλές για τους γονείς, ώστε να μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα τα παιδιά τους όταν αυτά «σερφάρουν» στο διαδίκτυο.

Τέλος στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει η Γραμμή SOS για καταγγελίες με το νούμερο 11012, στο οποίο μπορούν γονείς και παιδιά να επικοινωνήσουν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλουν τυχόν «επικίνδυνες» ή «απειλητικές» κινήσεις στον κυβερνοχώρο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα πατώντας εδώ(iefimerida)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35