«Σαπούνι από μετανάστες» η ταινία της Χρυσής Αυγής!!! (βίντεο)



Η ελληνική ποινική εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από μια έκθεση σχετικά με Channel 4 News έδειξε ένα μέλος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής κόμμα απειλεί να μετατρέψει τους μετανάστες σε σαπούνι...



Η έρευνα άρχισε μετά από την ελληνική αντι-ρατσιστικό έγκλημα μονάδα αναφέρεται το ρεπορτάζ για την ποινική εισαγγελέα.

Η ταινία - που μεταδόθηκε από την Channel 4 News στις 5 Μαρτίου - πυροβολήθηκε από τον Κωνσταντίνο Γεωργούσης, με την πλήρη γνώση των μελών του, μετά από να περάσει ένα μήνας γυρισμάτων ακροδεξιά Χρυσή Αυγή πάρτι στους δρόμους της Αθήνας.

Στην ταινία, ο Αλέξανδρος Πλωμαρίτη, ένα 44-year-old ο οποίος έτρεξε για το Κοινοβούλιο για το κόμμα στις εκλογές του περασμένου έτους, είπε: "Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουν οι φούρνοι Εμείς θα τους μετατρέψει σε ... σαπούνι για να πλένουν τα αυτοκίνητα και τα πεζοδρόμια. . Θα κάνουμε τους λαμπτήρες από το δέρμα τους. "

Πλωμαρίτη γυρίστηκε μπροστά από την ελληνική εκλογές, και το βίντεο έδειξε, επίσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κόμμα μιλάμε ανοιχτά για ξυλοδαρμό λαθρομεταναστών.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της, Χρυσή Αυγή απέρριψε την ταινία, λέγοντας:

"Ένα άλλο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις παράνομες και δολοφονικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το διάσημο βρετανικό Channel 4 ... Ξένοι δημοσιογράφοι έφτασαν secrectly σε μια καφετέρια στην Αγ. Παντελεήμονα για να αποκαλύψει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από την Χρυσή Αυγή. Οι θαμώνες (ένα από τους οποίους ήταν υποψήφια μας στις προηγούμενες εκλογές) αστείο μαζί τους για ώρες χωρίς να ενημερωθεί ότι πρέπει να καταγράφονται με μια κρυφή κάμερα (ένα έγκλημα!). "

Ωστόσο, η ταινία περιλαμβάνει μια σκηνή στην οποία ένα μέλος του κόμματος ενθαρρύνει ένα πέρασμα οικογένεια του Μπαγκλαντές να θέσει για την κάμερα μαζί του στο πεζοδρόμιο.

Αλλού δήλωση του κόμματος αναφέρεται, επίσης, σε μια προηγούμενη έρευνα γυρίστηκε στην Χρυσή Αυγή δραστηριότητες από ό, τι όρους του "Εβραίοι του BBC".

Γράφοντας για το Channel 4 News σε απευθείας σύνδεση, ο κινηματογραφιστής Γεωργούσης περιγράφονται εμπειρίες του, ενώ κάνοντας την ταινία:

«Ήμουν τρομοκρατημένος ότι τα μέλη αυτά ήταν περήφανος να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες."

Και συνέχισε: "προθέσεις μου ήταν σαφής Ήθελα να κάνω μια ταινία παρατήρησης για να απεικονίσει το μίσος που τους στοιχειώνει τους δρόμους της Αθήνας Μερικές φορές ήμουν αφορά το επίπεδο της στήριξης από τον ελληνικό λαό..".

Την Τρίτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης είπε Channel 4 News ότι οι απόψεις που εκφράζονται από την Χρυσή Αυγή σε υποστηρικτές του ντοκιμαντέρ δεν ήταν «η γνώμη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού."


Βλέπε την ταινία πλήρως κατωτέρω.

Προσοχή: αυτό το βίντεο περιέχει άκρως προσβλητική και ρατσιστική γλώσσα


http://www.channel4.com/news/golden-dawn-film-greek-police-probe-neo-nazi-hate-speech



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35