Οι Γερμανοί παίρνουν τη διοίκηση σε 14 δήμους… λόγω ΕΣΠΑ!!!



… με το πρόσχημα ότι «κάτι δεν πάει καλά» οι Γερμανοί θέλοντας να βάλουν χέρι στα χρήματα του ΕΣΠΑ, ζήτησαν από τα «πιόνια» τους...


τα κλειδιά των δήμων με πλούσια τουριστικά εκθέματα!!!


Έτσι, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, ξεκινούν οι αξιολογήσεις δομών σε δήμους και περιφέρειες. Ανάλογη διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη με τα υπουργεία.  Όσον αφορά τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει ήδη συσταθεί 11μελής Ομάδα Εργασίας από το αρμόδιο υπουργείο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κιντή, προϊστάμενο στη γενική διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας των ΟΤΑ.

Σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρει πως «έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η επίβλεψη και ο συντονισμός της αξιολόγησης των δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αποκεντρωμένων διοικήσεων, η υποβολή σχετικών προτάσεων στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, η συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επί της διαδικασίας και των θεμάτων της εν λόγω αξιολόγησης, καθώς και η συνεργασία με την Ομάδα Δράσης της ΕΕ επί των ανωτέρω θεμάτων».

Στην Ομάδα Εργασίας, εκτός από υπηρεσιακούς παράγοντες, συμμετέχουν και ο ΓΓ της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ Λάμπρος Πάσχος (νομικός σύμβουλος του προέδρου της Ένωσης Γ. Σγουρού) και από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο 'Αγγελος Μπίνης, προϊστάμενος Επιθεωρητής του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Οι πρώτοι ΟΤΑ που «μπαίνουν» σε αξιολόγηση είναι οι: δήμος Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου, Κω και οι Περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας… (attikipress)

… να γιατί εδώ και χρόνια οι γερμανοί κυνηγούσαν την αδελφοποίηση των γερμανικών δήμων με των Ελληνικών!!! Με τα λεφτά που θα πάρουν από δώ, θα ξεχρεώσουν τους δικούς τους, πριν τις εκλογές! Αλήθεια, η Μέρκελ που είναι;



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35