Υπόθετο … για σεξουαλικό - πολιτικό παροξυσμό!

Στην υγειά της αχάριστης, της δημόσιας υγείας της παράλογης, που και αυτή μας παρατά για κάποιου άλλου τα λεφτά! Αχ, ούτε ορό δεν θα μας βάζουν για ανάρρωση στο λεπτό, ούτε υπόθετο στον ποπό για σεξουαλικό -  πολιτικό παροξυσμό!


v  Με προσφορές και εκπτώσεις προσπαθούν να δελεάσουν τον κόσμο τα τουριστικά γραφεία, αλλά του Έλληνα η … δεν έχει τέλος! Μόνος μου θα πάω λέει διακοπές και εκεί ο ξενοδόχος του ζητάει ότι θέλει, αφού τον βλέπει ότι έχει κάλλο στο μυαλό και η τσέπη έχει ακόμα μπόλικα ευρώ! Που ρε παιδιά που έπεσαν οι τιμές;


v  Σβήνει το χρέος της η Αργεντινή, η τελειωμένη όπως οι δικοί μας οικονομικοί φωστήρες την αποκαλούν και τώρα κάνει παιχνίδι στην αγορά, με άνεση, φινέτσα και μαγκιά! Και εδώ, ο Κουβέλης δεν κάνει παρέα πλέον με το Σαμαρά, ούτε κοιτάζει στα μάτια τον Ευάγγελοι που κοντεύει να τον φάει… γιατί τον εξαπάτησαν, κοτζάμ δυο μέτρα «παλικάρι»!


v  Συμψηφισμός χρεών με το Δημόσιο βλέπω σκέφτονται τα παιδιά της οικονομίας, αλλά αυτή η μανία με τα λουκέτα σε μαγαζιά, παζάρια και καφενεία, δε λέει να λάβει τέλος. Εθνικό σπορ κοντεύει να γίνει και αν κανείς δεν αναλάβει την ευθύνη, μέσα στον Αύγουστο θα έχουμε άγρια σκηνικά, καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που έφυγαν για τα νησιά…


v  Και αφού η «φλόγα» όπως λένε είναι της Τουρκίας, δεν αποκλείεται να έρθει η Ιταλία και να κάνει κανάλια με γόνδολες στην Ηλεία, αλλά μην αποκλείεις να σου πει και επίσημα η Αλβανία ότι είναι δική τους η «παγουρία», αφού ο Αλή Πασάς ήταν δικός τους αγάς και η κυρά Φροσύνη ήταν δικό τους φιγουρίνι!


Αλλά σιγά μη φοβηθούμε εμείς από κάτι τέτοια! Θα καθαρίσουν στο άψε σβήσε οι πολιτικοί μας που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και υπόθετο στον απ’ αυτό τους!


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35