Προειδοποιούν με στάση πληρωμών… στους Δήμους!!!


Κόβονται κι άλλο οι επιχορηγήσεις προς τους Δήμους. Οι δήμαρχοι προειδοποιούν πως κινδυνεύουν υπηρεσίες όπως ΚΑΠΗ, βρεφονηπιακοί σταθμοί και το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι".



Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητά η Κεντρική Ενωση Δημων Ελλάδος, με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι οι δήμοι μετά τις νέες περικοπές των πόρων τους, οδεύουν προς στάση πληρωμών, σε παύση παροχής βασικών προνοιακών και κοινωνικών υπηρεσιών, με θύματα τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες . Η ΚΕΔΕ θα ζητήσει, επίσης, την προσωπική του παρέμβαση για να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην αυτοδιοίκηση.

Πριν απο το Διοικητικό Συμβούλιο έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, στη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ υπογράμμισαν ότι με τις νέες και πέραν κάθε λογικής, όπως τις χαρακτηρίζουν, περικοπές, άμεσα, αρκετοί δήμοι οδηγούνται σε στάση πληρωμών και αμέσως μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι… (avecnews)


Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35