Ειδικός Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου Μικρού Μήκους "Σενάρια Ζωής"



H Ε.Σ.Ε., μετά από ανάθεση της Pfizer Ηellas A.E.

προκηρύσσει τη διενέργεια διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Σενάρια ζωής» στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης για τους κινδύνους που συνεπάγεται η αυξανόμενη ανθεκτικότητα των μικροβίων στα αντιβιοτικά. Στόχος της ταινίας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και η ανάδειξη του προβλήματος της μικροβιακής αντοχής σαν μία από τις σημαντικότερες υγειονομικές απειλές.


Ο διαγωνισμός αφορά οιονδήποτε συγγραφέα ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος με εξαίρεση τους Επαγγελματίες Υγείας, τους υπαλλήλους της Pfizer Hellas Α.Ε. και τους υπαλλήλους και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε..

Ο διαγωνισμός άρχεται την 1η Φεβρουαρίου 2020 και λήγει την 1η Μαΐου 2020. Η Ε.Σ.Ε., ανάλογα με την πρόοδο συγκέντρωσης των σεναρίων ή/και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα διαγωνιζομένων μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει την προθεσμία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού μέχρι το ανώτατο 1 (ένα) μήνα από την αρχική ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ήτοι την 31η Μαΐου 2020.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Να προβούν σε κατοχύρωση του σεναρίου στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση:

https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Να αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού και να δηλώσουν ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται το περιεχόμενο της δήλωσης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων

Βήμα 3: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσουν συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό:

https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή από τον Αλέξανδρο Κακαβά στο 6932089819

Αναλυτικές πληροφορίες, όροι διαγωνισμού και δήλωση προστασίας προσωπικών πληροφοριών:

https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1264/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35