ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Κλείνουν Νοσοκομεία!!!



Η χούντα κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ και ο θλιβερός τρικομματικός κυβερνητικός θίασος που εκτελεί τις εντολές της, φαίνεται πως τελικά αποφάσισαν...


ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ «ΞΑΦΝΙΚΟ» ΘΑΝΑΤΟ.


Προχθές 4-2-13 ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ με έγγραφό του προς όλα τα νοσοκομεία 
«ενημερώνει» πως: «μετά τις 31-1-2013, καμία δαπάνη δεν θεωρείται νόμιμη σε περίπτωση μη έγκρισης του προϋπολογισμού».

Οι υπεύθυνοι των διοικητικών υπηρεσιών πολλών νοσοκομείων θεωρούν πως με βάση το παραπάνω έγγραφο ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ, ακόμα και αν αφορά ζητήματα ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου της Νίκαιας στέλνει έγγραφο απελπισίας προς την 2η ΥΠΕ ζητώντας άμεσα λύση. Μια λύση η οποία ως σήμερα δεν είχε δοθεί. 

Το αποτέλεσμα :

ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ (!) και οι διευθυντές-επιστημονικοί υπεύθυνοι ιατροί με επικεφαλής τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με απόσυρσή του από την εφημερία και διακομιδή προς άλλα νοσοκομεία των ήδη νοσηλευομένων ασθενών .

Τόσο ΑΠΛΑ οδηγούνται στο κλείσιμο τα νοσοκομεία. Με ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ «ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ» και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας (Λυκουρέντζος-Σαλμάς-Σκοπούλη) θα μείνει στην ιστορία σαν ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.
Αποδεικνύεται περίτρανα πως τόσο το «νομοθετικό κενό» όσο και η καθυστέρηση της έγκρισης των προϋπολογισμών πάρα πολλών νοσοκομείων ήταν ΣΚΟΠΙΜΗ. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είναι σκόπιμη η καθυστέρηση της νομοθετικής ρύθμισης για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών του μηνός Νοεμβρίου 2012.

Είναι πραγματικά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ  η φράση «βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ228/τ.Α΄18-11-2012), καμία δαπάνη δε θεωρείται νόμιμη σε περίπτωση μη έγκρισης του προϋπολογισμού ακόμα και αν αφορά το πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία». ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΖΟΥΤΖΕΔΩΝ ΤΗΣ !

Οι υγειονομικοί αλλά και οι χρήστες υγείας ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ για να μην κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία. ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ και τα κωμικά του εξαπτέρυγα , Βενιζέλος και Κουβέλης, πως θα . «καθαρίσουν» πάλι με ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ και ΜΑΤ .

Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ . 

(Από Α.Ρ.Σ.Ι. - Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών 6-2-13)… (ramnousia)




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35