S.O.S. για το στέγαστρο του ΟΑΚΑ!!!



Τους σοβαρούς κινδύνους από την έλλειψη συντήρησης του στεγάστρου του Ολυμπιακού Σταδίου επισημαίνει ο Γιάννης Μιχελάκης σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο...



Η ερώτηση έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το στέγαστρο του Ολυμπιακού Σταδίου οκτώ χρόνια μετά την τέλεση των Αγώνων δεν έχει συντηρηθεί, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.         

Πιο συγκεκριμένα, στα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα ούτε ο απαιτούμενος δομοστατικός έλεγχος ούτε η προβλεπόμενη τεχνική συντήρηση, με συνέπεια να αποκολλώνται εξαρτήματα του στεγάστρου, όπως για παράδειγμα μεγάλες μεταλλικές βίδες.

Εάν ευσταθούν οι ανωτέρω ισχυρισμοί, πρόκειται για εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, καθώς ανά πάσα στιγμή τίθεται σε άμεσο και προφανή κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των πολυπληθών παρευρισκομένων στο χώρο του ΟΑΚΑ (Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών).  

Κατόπιν των ανωτέρω,         

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ : Είναι αλήθεια ότι το στέγαστρο του Ολυμπιακού Σταδίου δεν έχει συντηρηθεί εδώ και οκτώ χρόνια ;

Ποια άμεσα μέτρα θα λάβετε για την αποτροπή ατυχήματος και την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των παρευρισκομένων στο χώρο του ΟΑΚΑ ;

Ο ερωτών Βουλευτής

Ιωάννης Μιχελάκης



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35