Δημόσιος υπάλληλος έλαβε αποζημίωση για τραύματα εν ώρα σεξ



Αποζημίωση έλαβε δημόσιος υπάλληλος της Αυστραλίας καθώς τραυματίστηκε την ώρα του σεξ κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού...



Την καταβολή αποζημίωσης επικύρωσε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, παρά την έφεση που είχε υποβάλει η ασφαλιστική εταιρεία του δημοσίου εναντίον της πράξης.

Τόσο πρωτόδικα όσο και τώρα, η αυστραλιανή Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως η συγκεκριμένη δημόσια υπάλληλος δικαιούται την αποζημίωση.

Πιο συγκεκριμένα, το 2007, στο πρόσωπο της γυναίκας από την Καμπέρα, έπεσε ένα φωτιστικό, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με τον φίλο της και έκαναν έρωτα.

Η υπάλληλος ζήτησε αποζημίωση για σωματικά και ψυχολογικά τραύματα που υπέστη.

Η υπάλληλος προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση, γιατί την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, στο δωμάτιο που της πλήρωνε η υπηρεσία της.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας αποφασίζει υπέρ υπαλλήλων που τραυματίζονται σε επαγγελματικά ταξίδια, έστω και αν την ώρα του τραυματισμού τους δεν κάνουν κάτι σχετικό με την εργασία τους. Βασική προϋπόθεση, ο τραυματισμός τους να μην προήλθε από παράνομη πράξη ή να μην περιείχε δόλο... (parapolitika)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35