10 τρόποι για να τον "ανάψεις"!



Eίσαι γυναίκα, και αυτό που θέλεις είναι να ευχαριστείς τον άνδρα σου και να τον έχεις συνεχώς "αναμμένο"...



Στην αρχή της σχέσης αυτό είναι εύκολο, όμως συνήθως μετά από καιρό ίσως βαρεθείτε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια στο σεξ.

Δείτε τη λίστα με τις 10 συμβουλές που θα κάνουν το σεξ να μοιάζει διαφορετικό και θα ευχαριστήσουν το αγόρι σου… ακόμα περισσότερο!

1. Πες του τι θέλεις:

Πες του ακριβώς τι θέλεις να κάνει για εσένα… μπορεί να είναι μια τεράστια αλλαγή, τόσο για εσένα που θα πάρεις αυτό που ζητάς, όσο και για τον ίδιο. Έτσι, κάνε μια προσπάθεια!

2. Παίξε με τον εαυτό σου:

Οι άνδρες διεγείρονται από πράγματα που μπορεί εσένα να σου φαίνονται περίεργα. Θα διαπιστώσεις ότι αν παίξεις με τον εαυτό σου μπροστά του, θα τρελαθεί για σένα. Εάν δεν αισθάνεσαι άνετα να παίξεις με τον εαυτό σου μπροστά του, μπορείς απλά να παίξεις αργά και αισθησιακά με το στήθος σου...

3. Δοκίμασε νέες στάσεις:

Επιλέγοντας μια νέα στάση στο σεξ μπορείς να κάνεις τη διαφορά μεταξύ καλού, κακού και κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο-ύ σεξ! Φρόντισε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες στάσεις και δείξ’ του ποιες είναι οι αγαπημένες σου!

4. Αγοράστε μερικά ερωτικά παιχνίδια:

Τα “sex toys” μπορεί να σου δώσουν την ευχαρίστηση, που δεν ένιωσες ποτέ πριν. Το να παίζεις μ’ αυτά μπροστά από το αγόρι σου μπορεί πραγματικά να τον ανάψει απίστευτα! Φυσικά μπορείς να τα χρησιμοποιείς και όταν λείπει κι είσαι μόνη σου..., αλλά αυτό μην του το πεις...

5. Δοκιμάστε διαφορετικά μέρη:

Αυτό θα σας ανάψει και τους δύο. Υπάρχουν πολλά μέρη για να πειραματιστείτε, απλά προσέξτε μην σας πιάσουν!

6. Μην τον αφήνεις να σε αγγίξει:

Αν πραγματικά θες να τον δεις να αγριεύει, τότε μην τον αφήνεις να σε αγγίζει, όμως φρόντισε να τον αφήσεις να σε κοιτάζει την ώρα που χαϊδεύεσαι μόνη σου και το ευχαριστιέσαι. Αυτό θα τον τρελάνει!

7. Εξερεύνησε το σώμα σου:

Αυτό το tip δεν είναι για όλες, αλλά σίγουρα μπορείς να μάθεις πράγματα για εσένα δοκιμάζοντας, όπως για παράδειγμα ότι σου αρέσει το πρωκτικό σεξ. Θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες ευχαρίστησης αν δεις ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σε ανάψει …

8. Εξερεύνησε το σώμα σου… μόνη σου:

Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανακαλύψεις πράγματα που σε ευχαριστούν στο σεξ. Βρες χρόνο όταν το αγόρι σου λείπει για να βρεις τι σε ανάβει.

9. Άσε όλο σου το βάρος πάνω του:

Όταν κάνετε σεξ και είσαι από πάνω, άφησε το βάρος του σώματος σου να τον πιέσει. Έτσι, του επιτρέπεις να μπει πιο βαθιά μέσα σου προσφέροντας ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση!

10. Άσ’ τον να σου πει τι να κάνεις:

Θα ανακαλύψεις ότι το να σου λέει τι να κάνεις θα σε ανάψει πολύ, επομένως άσε αυτό το ρόλο επάνω του και δες τι θα σου κάνει! (to-kounavi-parapolitika)


…ε άμα δεν ανάβει και με όλα αυτά, παράτα τον και ρίξτα στο φίλο του στον αδερφό του, σε όποιον βρεις! Πάντως για ένα πράγμα να είσαι σίγουρη. Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες σου…

 Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35