Υπάρχει μυρωδιά που καλεί για σεξ;Η μύτη σας θα σας βρει τον ιδανικό σύντροφο...Νομίζετε πως η τέχνη των αρωμάτων που με τόση μανία ψεκάζουμε πάνω μας είναι τυχαία; Καθόλου θα σας απαντήσουμε εμείς καθώς ο έρωτας τελικά δεν περνάει μόνο από το στομάχι, αλλά και από τη μύτη.

Aπό τη μία έχουμε την έρευνα του The Journal of Neuroscience όπου αναλύεται το γεγονός πως όταν ένας άντρας είναι ερεθισμένος μυρίζει διαφορετικά, επομένως η γυναίκα το καταλαβαίνει και φέρεται αντίστοιχα.

Η επιστήμη έχει καταλήξει πως ένα συγκεκριμένο γονίδιο που έχει σχέση με τις φερομόνες μετατρέπει την όσφρηση σε σεξουαλικό εργαλείο ανεύρεσης του σωστού συντρόφου.

Εκείνο όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ότι οι Γαλλίδες πόρνες πριν από αιώνες χρησιμοποιούσαν σαν άρωμα κολπικό υγρό, προκειμένου να προσελκύουν πιο αποτελεσματικά ερωτικούς συντρόφους.

Προς θεού, δε σας προτείνουμε να ακολουθήσετε αυτές τις τεχνικές, αλλά τη επόμενη φορά που θα αντικρίσετε τον σύντροφό σας πριν τον φιλήσετε, μυρίστε τον, να ξέρετε πως στην προσωπική του μυρωδιά οφείλει το ότι είναι το αγόρι σας!

Ο άπαιχτοςΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35