Το μυστικό για να σε παρακαλέσει... ξανά και ξανά



Έχει πονοκέφαλο; Είναι κουρασμένος ή κουρασμένη; Δεν έχει διάθεση; Όλα έχουν τον τρόπο τους όταν εσύ θες να πας στο κρεβάτι...



Για τις γυναίκες που θέλουν τον σύντροφό τους εδώ και τώρα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σέξι εσώρουχα που φοράς ή δείχνεις χωρίς προειδοποίηση ή έστω ακόμη και μια ασυνήθιστη ατάκα, από αυτές που λες μόνο πάνω στην μεγάλη έξαψη και … ντρέπεσαι τρεις μέρες μετά, είναι αρκετά για να πείσουν τον … άντρα και να του ανεβάσουν το ηθικό.

Τι γίνεται όμως όταν ο σύντροφος θέλει σεξ και η αγαπημένη του έχει πρόχειρη δικαιολογία;

Να πώς θα κάνετε την σύντροφό σας να μην σας πει «όχι» ποτέ ξανά.

Όταν ξέρεις ότι θα φας «χι» δεν δηλώνεις ποτέ ανοιχτά τις προθέσεις σου. Το να ζητήσεις ευγενικά ή με πιο ερωτικό τρόπο από την σύντροφό σου να κάνετε σεξ, δεν οδηγήσει παρά σε μια συζήτηση … αρκετής ώρας προκειμένου να σου πει ένα ξερό «όχι».

Είσαι αρχικά … αδιάφορος και κρύβεις καλά τους πονηρούς σου σκοπούς. Όσο η σύντροφός σου βρίσκεται στο σπίτι και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από εσένα φρόντισε σε ανύποπτη στιγμή να της κάνεις ένα κοπλιμέντο και να τις δώσεις κι ένα φιλί … όχι ιδιαιτέρως παθιασμένος. Αυτοσυγκράτηση.

Φρόντισε να χαλαρώσετε έστω για λίγα λεπτά και φυσικά να πιείτε κάτι, είτε βλέποντας ταινία, είτε ακούγοντας μουσική, είτε συζητάτε για κάτι που εκείνη αγαπάει.

Η όποια δικαιολογία – γιατί θα αντιληφθεί πού το πάτε και θα φροντίσει από πριν να το ξεκόψει – θα είναι από εσάς … απολύτως δεκτή. Πονοκέφαλος, κούραση, αδιαθεσία, όλα θα περάσουν με μια αγκαλιά. Διατηρήστε την αγκαλιά αυτή σε κόσμια επίπεδα για αρκετή ώρα… μέχρι να μπείτε στο ψητό, πάντα με το μαλακό. Αγγίζοντας την σύντροφό σας με ηρεμία και οδηγώντας τα χέρια σας σε σημεία που ξέρετε ότι την αφοπλίζουν, τότε και η παραμικρή ανταπόκριση είναι υπέρ σας.

Μην χαλάτε το σκηνικό, ψιθυρίστε της ερωτόλογα, στο αυτί και κάπου εκεί … αλλάξτε πλάνο. Στους ερωτικούς ψίθυρους πετάξτε «πάμε για ύπνο τώρα αγαπούλα; Νυστάζω»…

Το παιχνίδι είναι απόλυτα στο χέρι σας.

Φροντίστε να γδυθείτε μπροστά της προκλητικά προκειμένου να φορέσετε τις πυτζάμες σας και ασχοληθείτε … αδιάφορα τάχα μου με τον … εαυτό σας.

Στο κρεβάτι … είναι πια το πεδίο σας. Συνεχίστε τα ερωτικά αγγίγματα τάχα μου αδιάφορα και απρόσεχτα και σε λίγα λεπτά …θα έχουν περάσει όλα. Πονοκέφαλος, κούραση και νύστα θα αντικατασταθούν από την διάθεση για σεξ, παρακαλώντας σας μάλιστα…

Φροντίστε να ανταποκριθείτε… και κάντε της το χατίρι... (parapolitika)


 Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35