Ο Πέτρος Τατσόπουλος, οι φασίστες και οι βουλευτές - «καλόγριες»!


Την «ιδιότυπη καραντίνα» στην οποία εισέρχεται ... αναγκαστικά ο βουλευτής μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ανέλυσε με όχι και τόσο... κολακευτικά σχόλια στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος...Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει δεχθεί κατά καιρούς «πυρά» για τις υβριστικές δηλώσεις του, υποστήριξε ότι τα μέλη του Κοινοβουλίου οφείλουν να «προσέχουν» το λεξιλόγιό τους και να φέρονται σαν «Ουρσουλίνες καλόγριες» ως δείγμα σεβασμού στους πολίτες που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του κ. Τατσόπουλου:

«Ξέρετε, όταν κάποιος βγαίνει βουλευτής, μπαίνει ταυτόχρονα σε μια ιδιότυπη καραντίνα. Δεν μπορεί να αποκαλεί πια τους μα@@@ες μα@@@ες...


και τους φασίστες φασίστες, διότι η πολιτική ορθότητα επιβάλλει να προσέχει το λεξιλόγιό του σαν Ουρσουλίνα Καλόγρια έως ότου αποθεραπευτεί -τουτέστιν, πάψει να είναι πια βουλευτής.

Ταυτόχρονα, πρέπει να υπομένει στωικά σαν σάκος του μποξ το χτύπημα και το υβρεολόγιο του κάθε μα@@κα και του κάθε φασίστα, ειδάλλως ο κάθε μα@@@ας και ο κάθε φασίστας θα αρχίσει να ωρύεται ότι ο βουλευτής δεν σέβεται τους ψηφοφόρους του. Καλά, μα@@@ες και φασίστες, δεν το συζητώ. Ψάχνετε, λέμε, για μεγάλα κορόιδα». (kafeneio)


Τα συμπεράσματα δικά σας... για το συγγραφέα «φαινόμενο»! Του φέρνεις τώρα τα βιβλία του που αγόρασες κάποτε στο κεφάλι, ναι ή όχι;


Paulitos
Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35