Ύδρα: Πολίτες εναντίον ΣΔΟΕ… για μια πιατέλα ψάρια!


Η σύλληψη γνωστής ιδιοκτήτριας εστιατορίου οδήγησε σε πρωτοφανείς για το νησί ταραχές ενώ χρειάστηκε ακόμη και η επέμβαση των ΜΑΤ που έφτασαν με σκάφος για να προλάβουν τα χειρότερα...



Συγκεκριμένα την Παρασκευή, κατά τον έλεγχο κλιμακίου του ΣΔΟΕ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γνωστή επιχειρηματίας της Ύδρας, ιδιοκτήτρια εστιατορίου.

Η γυναίκα εξαιτίας της έντασης και της ψυχολογικής πίεσης, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και την θέση της ενώπιον της δικαιοσύνης έλαβε ο γιος της.

Μέσα σε λίγη ώρα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα αντιδρώντας στη σύλληψη και το γεγονός πως η παραμονή στο κρατητήριο θα διαρκούσε όλο το Σαββατοκύριακο αφού η σύλληψη έγινε ημέρα Παρασκευή.

Ο κόσμος παρέμεινε έξω από το τμήμα κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας και νωρίς το πρωί του Σαββάτου κατέφθασε με σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να καταστείλουν κάθε πιθανό επεισόδιο και να οδηγήσουν τον νεαρό κρατούμενο στην Αθήνα όπου την Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Επεισόδια και διαπληκτισμοί δεν έλειψαν ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών… (metrogreece)


…και όλο αυτό, γιατί στο μαγαζί η «απόδειξη» προς τον πελάτη, σύμφωνα με πληροφορίες είναι όπου κάτσει!

Ο άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35