Οι Απάτσι, το «σαμάρι με προβολείς» και το σεξ της Ευθαλίας


Ούγκ! Στο είπαν καθαρά οι δεξιοί Σαμαρά οτι δε μασάνε και είναι έτοιμοι να σου ρίξουν επάνω το τσεκούρι της φωτιάς, «σαμάρι με προβολείς», όπως σε αποκαλεί πλέον η φυλή των Απάτσι, που σε όρισε αρχηγό των Ινδιάνων!




Οι ασκήσεις ισορροπίας που κάνεις μαζί με τ΄ άλλα χλωμά πρόσωπα, καλό θα είναι να τις κόψεις, αν δεν θέλεις να πας αδιάβαστος σαν της «μαραμένης μαργαρίτας» το παιδί! Ναι το «ζαβό κεφάλι» με το κανό...


Και αν το λάδι κάνει θαύματα στην Ικαρία, κοίτα να δεις τι θα γίνει αν γυριστεί ταινία το «Επίδομα Απιστίας» που είναι βουτηγμένο μέσα στην αμαρτία, τον έρωτα και τη σεξουαλική ακολασία! Ουρά θα κάνουν οι γυναίκες στα ταμεία... για να μάθουν πως με δυο κινήσεις κάνουν τσακωτό τον κερατά που της τα φορά με την… κάθε Ευθαλία!


Τέλος το δώρο των Χριστουγέννων στην Ισπανία, σε δέκα δόσεις θα μας κόψει κουστουμάκι η εφορία και για να μη χάσουμε του Αυγούστου τη μαγεία... θα μας γονατίσουν πριν πιάσουν τα κρύα, με νέα μέτρα για τη θυσία!


Ψάχνουν τον Αντρίκο, του Γιωργάκη καλέ τον αδερφό, για τα Cds, τώρα που ο Τσοχατζόπουλος άρχισε τις απειλές, μήπως και έτσι σκεπάσουνε άλλες «εκδηλώσεις» και γιορτές...


 Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35