ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟ ΙΧΩΡ...


της Δήμητρας Σωτηριάδου από το vetonews.gr


- Μάζευε αίμα κι ας είναι και ρώγες, έμαθα από τους γιατρούς τόσα χρόνια ως ιατρικός συντάκτης...και εθελοντή. Είναι δυνατόν η χώρα με τόσα τροχαία να μην έχει αυτάρκεια αίματος, και να αγοράζει; Γιατί όταν γίνεται εθελοντική αιμοδοσία ξαφνικά την κάνουν όλοι; μου τη δίνει ρε παιδί μου.



- Δεν έχεις άδικο γιατί στο μαγαζί που δούλεψες 22 και χρόνια, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε να κάνουμε ήταν η δημιουργία τράπεζας αίματος ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας. Τόσοι εργάζονται, να μην υπάρχει αυτάρκεια;
- Εγώ απλά σιγοντάρισα, υπερασπίστηκα και βοήθησα όσο μπορούσα σε αυτή την πρωτοποριακή ιδέα .Ας είναι καλά και ο διευθυντής προσωπικού Γιάννης Πούργαλης που υλοποίησε τη σκέψη. Ξέρεις, όμως, οι μόνοι που δεν έδιναν εθελοντικά αίμα ποιοί ήταν; Μπορείς να σκεφτείς ποιοί ήταν αυτοί που επικαλούνταν αδιαθεσία, ανημποριά , ξενύχτι λόγω φόρτου εργασίας επί χρόνια, τις ίδιες και τις ίδιες δικαιολογίες για να μην συμμετέχουν στην προσφορά ζωής; Ξέρεις ποιοι είναι οι εχθροί της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ελλάδα; Οι δημοσιογράφοι.
-Γι' αυτό και δε μπορούν να σχολιάσουν σήμερα την απαράδεκτη αφίσα της χρυσής αυγής που καλούν σε αιμοδοσία τους πολίτες, για ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τι να σχολιάσουν; τι να πουν; τι να κριτικάρουν; αφού όταν θέλουν να σώσουν έναν δικό τους συγγενή από τροχαίο, από ιατρικό σοβαρό πρόβλημα σαν αυτοκράτορες απευθύνονται στους ιατρικούς τους συντάκτες, στους βουλευτές, τους υπουργούς και αν ξέρουν και τον πρωθυπουργό, όλους τους ξυπνούν ότι ώρα τους έρθει ........και απαιτούν. ΑΙΜΑ.,,,,,,ΘΕΛΩ ΑΙΜΑ......Ως δράκουλες, και ας μην έχουν προσφέρει ούτε μια πολύτιμη σταγόνα, αυτοί βλέπεις παρακάμπτουν με την εξουσία τους οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία.

- Ξέρεις από την άλλη , με ποια δικαιολογία οι Χρυσαυγίτες ζητούν αίμα μόνο από έλληνες; Ξέρεις πως γοητεύουν τους αδαείς εδώ και δύο χρόνια; Με τη λέξη ΙΧΩΡ.
Έκανα εξέταση έλεγε ο Σπήλιος στη Σπερχειάδα DNA στην Αμερική, και έχω ιχώρ, το αίμα των Ολύμπιων θεών και τον άκουγαν με ανοιχτό το στόμα. Το αίμα των Αλβανών, έχει ηπατίτιδα Β, έλεγε στο κοινό του, και τελειώνοντας έλεγε πάντα την ίδια φράση ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, έστ΄ ήμαρ, οραματίζονται την επάνοδο του ελληνικού πνεύματος παρερμηνεύοντας τον χρησμό της πυθίας...

- Όσο σοβαροί λοιπόν είναι οι δημοσιογράφοι που καλούσαν με το έτσι θέλω ελικόπτερα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν το παιδί τους από το νησί με ουρολοίμωξη, ή απαιτούσαν ΑΙΜΑ , ή κρεβάτι σε ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, βγάζοντας άλλον ασθενή και παρακάμπτοντας τη λίστα, άλλο τόσο σοβαροί είναι και οι Χρυσαυγίτες. Αναξιόπιστοι, και εμπαθείς.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35