Ο Πίου και η ξανθιά σαΐτα…


Μέσα σε μια νύχτα πήρα μεταγραφή και από την «ΚΑΥΤΗ ΓΡΑΦΙΔΑ» βρέθηκα στη δική σας την αυλή. Ελπίζω με τον ΠΙΟΥ να κάνω δίδυμο δυνατό και αφού εκείνος είναι το μαύρο μπιστόλι, να γίνω η ξανθιά σαΐτα εγώ!



v  «Ελλάδα χωρίς Χρέος» και απ’ ότι φαίνεται θα σπρώξει χρήμα και ο Μπέος. Τι παραπάνω έχει ο Μαρινάκης δηλαδή! Μερικά καράβια και μια ομάδα που προπονεί! Απ’ αυτόν παίρνει παράδειγμα και ο Σαμαράς και κάτσε να δεις που με το Στουρνάρα θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!


v  Δώστε μας ακόμα μια ευκαιρία βρε παιδιά, υπάρχει λύση τύπου Μόντι, με κρεμμύδι και ελιά, τύφλα να έχει η Μέρκελ που καταρρέει γυναικολογικά! Αυτή που θα μας κάνει να πάμε διακοπές σε σπίτια φιλικά, και να το γυρίσουμε σε όργια οικογενειακά, δίχως ταμπού και ενδοιασμούς για το ποιος έχει σειρά…


v  Ωχ Παναγία μου τι ήταν αυτό, διαζύγιο θέλει η Βίκυ από τον Άκη το φυλακόβιο που υποφέρει από κλειστοφοβία και κατάθλιψη ηγετική! Να τον πεθάνει θέλει τον υποβρυχιάκια τον τρομερό, τώρα που θα μείνει άφραγκος και σκελετός!


v  Τον Τσίπρα θα κάνει η κόρη του Βούλγαρη ταινία, πάει σφυρίξαμε δεν παλεύεται τούτη η ιστορία. Εδώ χάθηκε μοναδικός θησαυρός με πρωταγωνιστές τον Πάγκαλο και το Γιωργάκη, με το MEGA χορηγό και τώρα πάνε να βγάλουν το «μωρό», Χολιγουντιανό μαϊντανό…


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35