Τσιπράκο… μας τα μασάς!


Λεβεντάκο μου καλός ο επαναστατικός αγώνας, ωραία η γροθιά στο κατεστημένο… αλλά στην ουσία φιλαράκο, αν και το γνωρίζεις δηλαδή, δεν μας είπες τίποτα!



Κουβέντα για το αφορολόγητο, τους σχετικούς συντελεστές και τα χαράτσια που μας γονάτισαν.

Τι να το κάνω εγώ αν θα καταργήσεις τη φορολογική ασυλία των εφοπλιστών και θα εισπράττεις γερό ποσοστό απ’ όσους έχουν «τρελά λεφτά».

Άλλο να λες στα λόγια ότι θα πατάξεις τη φοροδιαφυγή και άλλο να κοκορεύεσαι ότι θα κλείσεις όλες τις οφ σορ εταιρίες, με πορδές!

Είναι μεγάλη κουβέντα να λες θα σώσω τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, από τη στιγμή δεν τα ονομάζεις αυτά… με αριθμούς.

Είναι «πονηρό» να λες επίσης ότι οι μισθοί θα επανέλθουν στα επίπεδα του 2009 από τη στιγμή που δεν έχεις πλήρη εικόνα για το πόσο είναι το υπαλληλικό προσωπικό της χώρας, εκτός κι αν είσαι μέντιουμ.

Αόριστο είναι αυτό που λες ότι θα πληρώσουν όσοι μας έφτασαν εδώ, δίχως να δίνεις το παραμικρό στοιχείο, όπως είναι λίγο κουφό να τάζεις, χωρίς να ονομάζεις τι δώρο θα προσφέρεις σ’ αυτό το λαό που όλοι τόσα χρόνια παίζεται κλίτσικα στη πλάτη του.

Όλο υποσχέσεις φοβάμαι ότι είσαι και πλέον αρχίζω να πιστεύω αυτό που λένε αρκετοί, ότι είσαι μια νέα έκδοση «λαοπλάνου»!

Όσο για τα, έξω από το ΝΑΤΟ, τη διακοπή στρατιωτική συνεργασίας με το Ισραήλ και περί σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων, τι να πω. Μόνο λόγια σοβαρού «ηγέτη» δεν μπορούν να θεωρηθούν!

Μ’ απογοήτευσες με το καλημέρα Τσιπράκο και αυτό δεν είναι καλό…


Ο περίεργος




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35