Spiegel: Ζηλεύουμε τους Έλληνες - Είμαστε ανίκανοι να χαρούμε... το σεξ


Την εικόνα που λίγο – πολλοί όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν στο μυαλό τους για τους Γερμανούς, επιβεβαιώνουν τελευταίες έρευνες: Ένας στους δύο δηλώνει ανίκανος να χαρεί οτιδήποτε λόγω του άγχους, ένας στους έξι, μόνο, θυμάται μια στιγμή που χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται τις επιδόσεις τους και όχι την πράξη.


Οι δυο έρευνες, η μια για το περιοδικό Spiegel και η δεύτερη που έγινε από μια εταιρεία μάρκετινγκ στην Κολωνία, μεταξύ άλλων, για τα συμπεράσματά τους βασίστηκαν και σε συνεδρίες που έκαναν ομάδες συμμετεχόντων με τους ερευνητές.

Βάσει, λοιπόν, των εν λόγω ερευνών, το 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους και της αίσθησης ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί κάτι.

Το 55%, των νεότερων, δηλώνουν ότι έχουν χάσει την ικανότητα να νιώθουν καλά. Μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να απολαύσουν το φαγητό, το αλκοόλ, τις διακοπές ή απλώς λίγη χαλάρωση αλλά και το σεξ!

Σε κάποιο σημείο, οι ερευνητές που μελέτησαν τα δεδομένα που προέκυψαν σημειώνουν πως «το γονίδιο της ευχαρίστησης συνεχώς ατροφεί - ξεχάσαμε να χαιρόμαστε τους εαυτούς μας».

Πηγή: iefimerida

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35